Hamnplan 11

Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

228 m²

Hyra

3 241 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Här erbjuds ett fantastiskt kontor med ett perfekt läge i det gamla Tullhuset på hamnplan vid årummet.

Här erbjuds ett fantastiskt kontor med ett perfekt läge i det gamla Tullhuset på hamnplan vid årummet. Kontoret är i två plan med en äldre charm i modern tappning. Genomgående ljusa ytskikt och en tilltalande planlösning med både separata kontor och kontorsrum där det går att sitta flera. Läget är perfekt med de vackra miljöerna kring Fyrisån, stadsparken samt restauranger precis utanför lokalen. Kontoret bör upplevas på plats! För mer information och visning, kontakta ansvarig mäklare! Välkommen!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 228 3 241

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

3241

Utförande

Planlösning:

Lokalen om 228 kvm erbjuder på övre planet en hall med plats för ytterkläder och två toaletter. Vidare in i lokalen finns flera kontorsrum med en yta för soffgrupp i mitten. En trappa ner finns en större social yta med anslutande pentry. Här finn splats för både stort matbord och soffgrupp. Det finns även två större rum för flera arbetsplatser eller konferens samt bastu med dusch. Markplanet har en yta om 112 kvm och källarytan 116 kvm.

Omgivning

Omgivning/natur:

Området kring Hamnplan består av fina promenadstråk längs ån med restauranger, cafeer samt fler abroar över till Uppsalas vackra grönskande stadspark med en fantastiskt härlig miljö med stora grönskande ytor för umgänge och promenader. Här finns också nya studenternas med en häftig arena med restaurang, café , gym mm.

Företag i närheten:

Restauranger, caféer finns i grannhuset och övrig service finns några minuters promenad bort.

Kommunikationer

Till Resecentrum tar det ca 10 minuter att promenera och det är navet för Uppsalas tåg-och busskommunikationer.
Hamnplan 11