Krusegränd 42

Sege , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

425 - 944 m²

Hyra

Tillträde

Vakant

Beskrivning

  • Kontor

Designa Ditt Drömkontor - Anpassat Kontor i nära centrala Malmö!

Vår kontorslokal på plan 3 erbjuder en imponerande arbetsmiljö där flexibilitet står i fokus. Med stora och öppna ytor blir detta ert företags kreativa spelplats, redo att formas och anpassas enligt era unika behov och önskemål. Här är en närmare titt på ytorna som denna mångsidiga kontorslokal har att erbjuda:

  • Stora Öppna Ytor: De generösa och ljusa öppna ytorna ger er möjlighet att skapa den perfekta arbetsmiljön. Oavsett om ni föredrar en öppen planlösning för samarbete eller föredrar avskilda arbetsstationer, är utrymmet flexibelt nog att anpassas efter era arbetsflöden.

  • Möjligheter till Ombyggnader: Plan 3 är som en blank canvas där ni har friheten att omvandla och anpassa ytor enligt era visioner. Ombyggnader kan inkludera konferensrum, privata kontor, eller gemensamma utrymmen - det är helt upp till er.

  • Naturligt Ljus: Stora fönster skapar en ljus och energifylld arbetsmiljö, vilket främjar trivsel och produktivitet. Den inspirerande utsikten ger en extra dimension till arbetsdagen.

Övrig information

Övrigt:

Denna kontorslokal på plan 3 är inte bara en plats att arbeta, utan en plats att blomstra. Kontakta oss för att boka en visning och låt oss tillsammans utforska hur denna flexibla lokal kan bli det perfekta hemmet för ert företags framtid.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 425 944

Ytbeskrivning

Kontorslokal på plan 3 med möjligheter till anpassning efter behov och önskemål

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Serverrum
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Vakant

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stillman 47

Våningsplan:

3

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ja

Skyltläge:

Ja

Kommunikationer

Ja
Krusegränd 42