Tegnérgatan 5

Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

160 - 380 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse från 1

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Restaurang & café

Butik/Showroom/Kontor

På trevliga Tegnérgatan blir till våren denna ovanliga blandyta ledig. Perfekt för ett showroom! I gatuplan finns ca 110 kvm med stora skyltfönster mot gatan och ett mötesrum samt pentry mot gård. Under gården öppnar sen upp sig ca 280 kvm kontors- och lagerytor. Källarplanet är rymligt och ljust, med härligt ljusinsläpp via två takfönster. Bilderna i annonsen är delvis visionsbilder.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 160 380

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse från 1

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tegnérgatan 5

Byggår:

1893

Renoveringsår:

2020

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation

Omgivning

Kommunikationer

T-bana: Grön linje Rådmansgatan 400 m, Röd linje Tekniska Högskolan/Östermalmstorg 820 m Pendeltåg: Odenplan / Centralstationen Bussar: Buss 2
Tegnérgatan 5

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB