Vaksalagatan 14

Uppsala , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

184 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Kontor/butik

Har du länge letat efter en lokal med maximal synlighet i de centralaste delarna av Uppsala? Vi har nu möjlighet att erbjuda hörnlokalen i korsningen Kungsgatan/Vaksalagatan. I detta charmiga hus från 1850 finns nu denna lokal med stora fönsterpartier, i två våningsplan. I gatuplanet är ytan ca 64 kvm och har ett stilrent klinkergolv samt gedigna materialval på väggar. Här finns en RWC samt teknikutrymmen. En stentrappa med smidesräcke leder upp till första våningen som har kontorsytor i moderna och snygga materialval. Här finns ett mötesrum för ca 6 personer, en öppen kontorsyta, pentry samt kappavhängning och WC. I detta våningsplan finns även en entré ut i trapphuset. Våningsplan 1 är ca 120 kvm. Lokalen kan nyttjas som kontor eller butik och tillträde är möjligt omgående. Missa inte detta tillfälle!

Ytor

  • Total yta:

    184 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Dragarbrunn 20:6

Planlösning:

Gatuplanet är idag en öppen yta. Här kan tillskapas ett mötesrum, se planlösningen. I plan två finns möjlighet att skapa ett kontorslandskap alternativt dela våningsplanet i två ytor, exempelvis ett mötesrum och en yta för kontorsplatser.

Omgivning

Omgivning/natur:

Vaksalagatan 14 ligger mittemellan Kungsgatan och Dragarbrunnsgatan och ett stenkast från Uppsala Stadshus. Precis utanför finns hållplats för ett flertal busslinjer och Stationsområdet ligger på ett avstånd av några minuters promenad.

Vaksalagatan 14