Storgatan 32

Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

450 - 2 273 m²

Hyra

2 600 kr/m²/år. Tillkommer

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Representativa kontor intill Resecentrum!

Nu har du möjlighet att driva din verksamhet i rumsindelade kontor från 450 - 2 273 kvm invid Resecentrum i centrala Uppsala. Lokalerna är belägna på bottenvåningen samt plan 2 , 3 och ett vindsplan, samtliga nås med hiss. Vindsplanet nås även från lokalen på plan 3 med en intern trappa . Ett mycket bra läge med närhet till god service och perfekt pendlarläge! För mer information och visning kontakta ansvarig mäklare Pernilla Persson!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 450 2 273 2 600

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2600

Hyresinformation:

Tillkommer

Utförande

Planlösning:

Kontorsytor med varierad planlösning från 450- 2 273 kvm. Ytorna är fördelade enligt följande: Bottenplanet - 450 kvm Plan 2 - 820 kvm. Varierad planlösning med separata kontor samt större rum för utbildning eller kontorslandskap samt sociala ytor för umgänge. Plan 3 - 820 kvm med en välkomnande receptionsdel, konferensrum och många separata kontorsrum. Här finns även en vindslokal om 183 kvm med konferensrum, ett mindre och ett större med stora fönster. Personalutrymmen med kök och många sittplatser samt utgång tilll en terrass. Vindsplanet nås från en interntrappa och hiss från trapphuset.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger intill Uppsala Resecentrum och Uppsala Konsert och Kongress, mitt i city med stort urval av restauranger och handel. Med Resecentrum som granne är kommunikationerna optimala och underlättar besöken för långväga gäster, alltifrån flyg- till tåg- och bussburna resenärer.

Företag i närheten:

Det centrala läger erbjuder ett mycket generöst utbud av all service du behöver.

Kommunikationer

Härifrån är det goda kommunikationer då lokalen ligger intill Resecentrum som är navet för Uppsalas tåg- och busskommunikationer. Det finns även bra gång och cykelvägar om kring som tar dig både in till centrum och stadens yttre områden.
Storgatan 32