Värmdövägen 120

Järla , Nacka
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

8 - 132 m²

Hyra

5 400 kr/m²/år

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Fina lokaler för kontor och skapande i anslutning till en kreativ mötesplats i centrala Nacka. 10 min från Slussen med utmärkta bussförbindelser.

Mysiga och nyrenoverade lokaler en halv trappa upp i fastighet från 50-talet. Rum i olika storlekar som går att använda som kontor, samtalsrum, studios, workshoprum, etc. Flexibel användning. Ett kök som kan användas som samlingsrum/lunchrum, en liten toalett och en städskrubb med tillgång till vatten. Ramp eller hiss finns ej. 

Lokalen hyrs ut av NAV Sweden som på plan 2 i samma fastighet driver en dynamisk mötesplats med co-working och arrangemang av konferenser, kulturevent och media-produktioner. Hur nära hyresgästen vill knyta sin verksamhet till NAV avgör hyresgästen själv. 

NAV kan erbjuda WiFi, skrivare, service och underhåll utifrån behov och önskemål. NAV erbjduer också all möjlig service runt konferenser och möten så som förtäring, facilitering, livestreaming, ljud- och ljusteknik, inspelning, redigering och samarrangemang av olika slag. 

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 8 132 5 400

Ytbeskrivning

Mysiga och nyrenoverade lokaler en halv trappa upp i fastighet från 50-talet. Ramp eller hiss finns ej. 7 rum i olika storlekar som går att använda som kontor, samtalsrum, studios, workshoprum, etc. En rymlig hall med plats för exempelvis bokhyllor. Flexibel användning. Ett kök som kan användas som samlingsrum/lunchrum, en liten toalett och en städskrubb med tillgång till vatten. Tillgång till dusch i källare. En trappa upp i samma fastighet finns ytterligare rum för uthyrning.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Tillträde:

Omgående. Omgående eller när det passar

Utgångshyra kr/m2/år:

5400

I hyran ingår:

Värme, el

Utförande

Byggår:

1947

Renoveringsår:

2023

Våningsplan:

1 av 2

Antal rum:

7

Planlösning:

Plan 1 - En sammanhängande yta med olika storlekar på rum. Kök och toalett. Totalt 7 rum mellan 8 - 21 m2. Totalt 132 m2. Hyr ett eller flera rum eller hela ytan. Vi har även lediga co-workingplatser, kontorsrum och workshop-ytor på plan 2.

Teknisk information

Uppvärmning:

vattenburen el

Ventilation:

ja

Omgivning

Omgivning/natur:

300 meter till Järla sjö.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Tillgång till kostnadsfri besöksparkering. Möjlighet att hyra fast parkeringsplats.

Närservice:

5 minuters promenad till Nacka Forum och nya centrala Nacka med restauranger, caféer, butiker och många nya bostäder. 5 min med bil eller buss till Sickla köpcentrum.

Vägbeskrivning:

10 minuter från Slussen med buss. Hållplats "Järla Station" precis vid fastigheten.

Kommunikationer

Bussar var 5-10 minut från och till slussen. Fastigheten ligger precis vid busshållplatsen "Järla Station".
Värmdövägen 120