Telegrafgatan 4

Frösunda , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

257 m²

Hyra

Kontakta annonsören

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

En kontorslokal/showroom som snabbt kan tillträdas. Lokalen ligger i hjärtat av Frösunda och består av en kontorsyta innefattande ett stort kontorsrum/showroom, ett mötesrum, pentry, lager och en RWC. Lokalen är på totalt 257 kvadratmeter och är belägen på entréplan. Den har stora fönster som ger ett behagligt ljusinsläpp. Tillsammans med de ljusa ytskikten skapar lokalen en trevlig miljö. Här finns möjligheter att hyra en fin kontorslokal eller ett luftigt showroom. 

Varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Ytor

  • Total yta:

    257 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kontakta annonsören

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hilton 5

Byggår:

2000

Omgivning

Omgivning/natur:

Frösunda i Solna är ett väletablerat företags- och bostadsområde, vilket gör att det pågår aktivitet både dag- och kvällstid. Här arbetar idag nästan 40 000 personer. Tillgängligheten till både kommunikationer och stora grönområden som exempelvis Hagaparken, uppskattas av de som bor och arbetar här.

Närservice:

I Frösunda finns det ett stort antal butiker, restauranger, mataffär, gym, apotek och bank. På mindre än en 10 minuters promenad tar du dig till Westfield Mall of Scandinavia med ett överflöd av butiker, restauranger och nöjen.

Vägbeskrivning:

Lokalen har ett mycket bra kommunikationsläge. Det är ca 500 m till Solna station där du kan ta dig till bl.a. Odenplan på 4 minuter eller Stockholms central på 7 minuter. Flertalet busslinjer går genom området och tar dig till resten av Stockholm alternativt till Arlanda eller Bromma flygplats. Om du kommer med bil ligger lokalen precis intill E4:an och inte långt från E18. Det finns dessutom gott om cykelbanor i alla riktningar.

Telegrafgatan 4