Wahlbecksgatan 19

Ebbepark , Linköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

160 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Restaurang & café

Hej du med cafédrömmar! Här kan drömmen bli verklighet.

Dare, Care, Share – hur smakar det?

Byggnaderna, de innovativa lösningarna, läget, servicen – visionen om en nyskapande innerstadsmiljö förverkligas just nu i Ebbepark. En plats för smart livsstil och hållbar tillväxt som möjliggör utveckling, samverkan – och goda idéer!

Tror du på mat som smakar mod, omtanke och delaktighet? Eller kaffe och bakverk som lockar och inspirerar en målgrupp som tänker nytt och hållbart? Nu finns en ledig cafélokal i samma byggnad som bland annat Campushallen, i anslutning till Marianne Richters torg. 150 kvadratmeter i bästa läge med mängder av möjligheter i ett område med nästan 90 företag och många boende. Vill du bli en bokstavligen närande del av Ebbepark? Hör av dig till Ulrika Backlund på 013-26 36 12 för en närmare titt.

Övrig information

Övrigt:

Om så önskas finns möjlighet att köpa loss befintliga caféinventarier, så som kyl, frys, ugn, diskmaskin och salladsvagn.

Ytor

  • Total yta:

    160 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Elbilsplatser
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Byggår:

2021

Omgivning

Omgivning/natur:

Ebbepark har ett strategiskt läge mellan Linköpings centrum, universitetet och Mjärdevi. I området finns restauranger, olika typer av service samt möjlighet till rekreation i den närliggande Vallaskogen. Här finns idag ett 90-tal verksamheter, vårdcentral, apotek, djursjukhus och ett Makerspace. Ebbepark är en levande stadsdel med såväl bostäder som verksamheter och service. I området finns tillgång till gemensamma konferenslokaler, takterrass och en ny träningsanläggning. Och mycket mer.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Direktaccess till byggnaden från parkeringsgaraget Talldungen.

Närservice:

Restauranger, mindre matbutik och träningsanläggning finns i närområdet.

Skyltläge:

Det finns goda skyltmöjligheter åt två håll, både mot Marianne Richters torg/Manillaparken och mot Westmansgatan.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser. Bil- och lådcykelpool finns på plats. I området finns ett parkeringshus och tre parkeringsgarage. Att cykla till och från Ebbepark är enkelt och smidigt – på fem minuter tar du dig till Linköping centrum och en kvart bort ligger Mjärdevi. Se mer på ebbepark.se/mobilitet.
Wahlbecksgatan 19