Kvinnersta 521

Kvinnersta , Örebro
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

350 - 1 430 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Hantverket – förverkliga din vision i växande Kvinnersta

Ett finsnickeri, en verkstad, ett hunddagis eller den perfekta platsen för praktiska utbildningar. Vad ser du framför dig? När växande Kvinnersta ställer om finns möjlighet att utforma Hantverket efter din vision.

Hantverket är en byggnad med stora öppna ytor i den ena änden och bland annat kök, WC och arbetsrum i den andra. Lokaler som byggs  om och anpassas efter din verksamhet. Med vacker omgivning, bra infrastruktur för tyngre trafik och bara 12 minuter in till Örebro erbjuder Hantverket det bästa av flera världar.

Hyr alla 1 430 kvadratmeter eller dela Hantverket med annan verksamhet och skapa nya synergier i växande Kvinnersta.

Övrig information

Övrigt:

• Vid intresse kan en anpassad planlösning ritas upp för din verksamhet. • För dig som hyr Hantverket finns även möjlighet att arrendera betes- eller odlingsmark i området.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 350 1 430

Ytbeskrivning

Strax norr om Örebro växer persika, akvileja och nya visioner. Nära staden med naturens lugn. Välkommen till växande Kvinnersta! På 12 minuter med bil, 18 minuter med buss eller 34 minuter med cykel når du Örebro resecentrum från Kvinnersta. Samtidigt som du har nära till både Nora och Lindesberg via Riksväg 51 som ligger alldeles intill. Men innan du åker tillbaka till stan – stanna och känn lugnet en stund. Platsen har en omgivning som lockar. Sedan 60-talet har barn och vuxna besökt Kvinnersta för att njuta av naturen, bada i det närliggande kalkbrottet eller bara strosa runt bland byggnadernas många odlingar och skogens stråk. Fika utomhus, vila i skuggan av en ek eller ta en löprunda på lunchen längs skogens stigar och grusvägar. Bara minuter från staden, med naturens lugn och grönska utanför dörren. Området har under decennierna blivit synonymt med Kvinnerstagymnasiet som har haft sin verksamhet här. Nu förändras undervisningen och nya möjligheter gror. Kvinnersta är ett område med stor potential som nu genomgår en stor omställning för att behålla, men också för att skapa nya attraktiva lokaler och miljöer för uthyrning och utveckling. Här kommer flera nya verksamheter att växa fram och på sikt planeras även för nya bostäder i området. Läs mer på www.kvinnersta.se

Bekvämligheter

Dusch
Garage (kall)
Kök/pentry
Parkering
Verkstad
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

ÖREBRO AXBERGS-KVINNERSTA 1:14

Omgivning

Omgivning/natur:

Natursköna områden

Kommunikationer

• Riksväg 51 alldeles intill • 12 minuter bilresa från Örebro resecentrum • 26 minuter bilresa från Lindesberg station • Busslinje med 14 avgångar per dag Kvinnersta/Örebro
Kvinnersta 521