Kvarntorgsgatan 2 A

Kvarngärdet , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

67 m²

Hyra

2 200 /m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
Nu söker vi nya målinriktade hyresgäster till en lokal om 67 kvm lämplig för café .Läget på Kvarntorget bör tilltala dig som önskar ett bra och synligt skyltläge samt närheten till city. Lokalen har hörnläge och stora fönsterpartier skänker fint ljusinsläpp och optimal synlighet. RWC, pentry kommer att färdigställda i lokalen. Området Kvarngärdet ger dig närhet till allt. Härifrån tar det bara några minuter att cykla till Uppsalas centrum och flertalet busslinjer trafikerar området.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 67 2 200

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2200

Utförande

Planlösning:

Lokal med hörnläge om 67 kvm som är lämpad som café . Det är en öppen yta med fönster i flera väderstreck som ger ett rikligt ljusinsläpp i lokalen. Lokalen kommer att färdigställdas med grundstandard såsom golv, målade väggar, grundbelysning, RWC samt pentry.

Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarntorget som är beläget mellan Norra och Södra Kvarngärdet är en citynära stadsdel. Området är bebyggt med flerfamiljshus- såväl hyreshus som bostadsrätter. Här satsar man nu på att skapa en modern mötesplats med kontor, butiker, café samt moderna lägenheter med funkisstil.

Företag i närheten:

Här erbjuds restauranger, livsmedelsbutik direkt på torget och till Kvarnengallerian med ett generöst utbud av service är det endast 5 minuters promenad. Det finns även god service med butiker och restauranger vid Resecentrum och i city som ligger på promenadavstånd.

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till Resecentrum som är navet för Uppsalas tåg- och busskommunikationer. Härifrån finns det goda cykel- och gångvägar in till centrum, Resecentrum och även det yttre områdena kring Uppsala. Med bil ta du dig lätt till det större vägarna kring Uppsala.
Kvarntorgsgatan 2 A