Grafikgatan 29

Östra Fyrislund , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 - 2 800 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Flexibla verksamhetslokaler i Östra Fyrislund

just nu erbjuder vi ett antal vakanta ytor på Grafikgatan 29. Huset är helt nybyggt och bjuder på bl. a bilhissar och generösa takhöjder på övervåningen. Hyresvärden är tillmötes gående och anpassar lokalen efter hyresgästens behov. Östra Fyrislund har de senaste åren vuxit i rekordfart och mycket mer är på gång. Vill ditt företag sitta i lättillgängliga lokaler med närhet tillbåde City och E4ans påfarter är Östra Fyrislund det självklara valet. Här får du som hyresgäst stilfulla lokaler i högsta klass som skräddarsys efter verksamhetens behov tillsammans med en arkitekt till mycket fördelaktiga hyresnivåer.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 400 2 800

Utförande

Byggår:

2023

Planlösning:

Väl tilltagna insutrilokaler i markplan utrustade med induastriportar och fönster partier för att få in dagsljus. På övervåningen finns ytor passande för industri, lagerytor, bilförsäljning och kontor. Huset är utrustat med en bilhiss vilket gör det möjligt att komma upp på övervåningen med tungt gods. lokalen bjuder på generös takhöjd om hela 5,50 m i markplan och 4 m på övervåningen. Vakanta ytor: Plan 1: Lokal 3, 502 kvm Lokal 4, 515 kvm - uthyrd Plan 2: Lokal G, 466 kvm Lokal F, 1174 kvm lokal E, 630 kvm Lokalerna går att dela av i mindre enheter alternativt slås samman till större lokaler.

Omgivning

Omgivning/natur:

Östra Fyrislund är ett nytt och mycket expansivt område för handel, kontor och lättare verkstäder, industri och logistik. Området ligger strax intill E4:an. Här finns ett stort antal bilhallar, flera byggvaruhus, viss annan handel samt idrottsanläggningar.

Kommunikationer

Härifrån är det lätt att ta sig med bil till E4:an och därmed andra större leder runt Uppsala.Stadsbussar trafikerar området med ett gångavstånd på ca 500 meter till busshållplats från Grafikgatan 26. Till stadskärnan tar den bilburne sig på ca 10 min. Du som cyklar behöver avsätta ca 20 min och fins gång och cykelbanor finns i alla riktningar.
Grafikgatan 29