Ströbogatan 27

Åby , Norrköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

776 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Fräscha industrilokaler med tillhörande kontor i direkt anslutning till E4:an uthyres.

Ta chansen att hyra en sammanslagning av 3 fräscha industrilokaler i Åby ca. fem kilometer norr om centrala Norrköping. Byggnaden erbjuder ett optimalt skyltläge mot E4 med en beräknad trafik om ca. 26 000 passerande fordon per dygn. Dessa lokaler är perfekta för er som önskar bedriva verksamhet inom industri, lager/logistik, verkstad och samtidigt ha plats för kontor.

Lokalen är fördelad i tre plan med både lager-/verksamhetsdel med inkörningsport 4 x 4,5 m, spolränna och förinstallerad oljeavskiljare på plan 1. Det andra planet når man via interntrappa och är huvudsakligen avsett för omklädningsrum och pentry och plan 3 kan fylla funktioner som kontorsdel/showroom. Det är även möjligt att nå tredje planet genom en utvändig lasthiss och landgång. Både hissen och landgången är dimensionerad för lastpallar vilket möjliggör för lagerverksamhet även där. Samtliga lokaler är utrustade med kök och WC/Dusch. Denna lokal är redan sammanslagen av 3 lokaler samt att det har gjorts en utbyggnad av det mittersta planet för att maximera ytan. Till varje industrifack ingår två parkeringsplatser. Möjlighet finns att hyra extra p-platser samt uppställningsyta.



Kontakta oss idag för mer information eller boka en visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 333
Kontor 443

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Byggår:

2019

Omgivning

Företag i närheten:

Scania, Platinum Cars, Casall, Gasum, Martin & Servera, Räddningstjänsten Östra Götaland

Parkeringsmöjligheter/garage:

Två P-platser/lokal

Närservice:

Flertalet restauranger i Åby Centrum och Ingelsta Centrum, nya planeras hos Platinum Cars samt Arver Lastbilar. Coop Åby Centrum, ICA Maxi Ingelsta, Coop Forum Ingelsta, Systembolaget Ingelsta, Apoteksgruppen Åby, Kronans Ingelsta, Hjärtat Ingelsta, Hotell Scandic Ingelsta

Skyltläge:

Fasad mot E4

Kommunikationer

Restider: Norrköping Centrum - 10 min Ingelsta - 5 min Händelö - 5 min Stockholm - 90 min Linköping - 25 min
Ströbogatan 27

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner