Tommarpsvägen 85

Trelleborg , Trelleborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 235 m²

Hyra

Tillträde

Efter Ök

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik

1235 kvm butik och lager på otroligt läge i Trelleborg.

Välkommen till en exceptionell möjlighet att etablera din verksamhet i en expansiv och strategiskt belägen butikslokal på Tommarpsvägen 85 i Trelleborg. Denna imponerande lokal sträcker sig över generösa 1235 kvadratmeter och erbjuder en optimal blandning av butiksyta, lager och kontors/personalyta.

  • Butiksyta: Merparten av lokalen är avsatt för butiksverksamhet, vilket ger utmärkta möjligheter för en attraktiv och välkomnande försäljningsmiljö.
  • Lager och Kontor/Personalyta: Den tillgängliga lagerytan och kontors/personalytan ger flexibilitet för olika affärsbehov och verksamhetsstrukturer.
  • Parkeringsmöjligheter: Bekvämligheten för dina kunder är prioriterad med närliggande parkeringsmöjligheter, vilket underlättar tillgängligheten och ökar besökarantalet.
  • Fiberanslutning: Moderna affärsbehov möts genom fiberanslutning, vilket säkerställer snabb och pålitlig internetanslutning för din verksamhet.

Strategiskt Läge:

  • Grannar: Omges av etablerade företag som Stadium Outlet, Erikshjälpen, Bilia, Linne Basilika, Mio, Carspect och Willys, vilket skapar en dynamisk och välfrekventerad handelsmiljö.
  • Synlighet: Lokalen har god synlighet från Hedvägen, vilket ökar exponeringen och skapar en gynnsam marknadsposition.
  • Enkel tillgång till motorvägen: Enkel påfart till motorvägen som leder till Malmö och andra städer, vilket underlättar för både företagets logistik och kunders tillgänglighet.

Det här är en unik möjlighet att sätta din verksamhet på kartan och dra nytta av en plats som inte bara är praktisk utan också omgiven av etablerade varumärken. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en visning.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    1235 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltfönster
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Efter Ök

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Öppen butikslösning med höglager.

Omgivning

Omgivning/natur:

Närhet till grönområden.

Företag i närheten:

Stadium Outlet, Erikshjälpen, Bilia, Linne Basilika, Mio, Carspect och Willys

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns på fastigheten.

Närservice:

Stort utbud

Skyltläge:

Väldigt god synlighet

Kommunikationer

Finns inom gångavstånd.
Tommarpsvägen 85

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner