Björkgatan 71

Boländerna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 068 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik

En handels- och lagerokal med perfekt synligt läge i Boländerna!

Med ypperligt läge på Björkgatan ligger denna handels- och lagerlokal som under många år brukats som försäljningslokal och lager. Byggnaden har skyltfönster mot Björkgatan, asfalterad inhägnad gård för parkering, körytor och uppställning. Byggnadens planlösning bjuder in till många olika verksamheter och den har ett perfekt lättillgängligt läge i handels- och industriområdet Boländerna som expanderar hela tiden. För mer information och visning kontakta ansvarig mäklare Zouhair Hörngren Ayed. Varmt välkommen!

Ytor

  • Total yta:

    1068 m2

Utförande

Planlösning:

Byggnaden är i ett plan med vinkel om totalt lite över 1 000 kvm. Från gården är det entré till den stora öppna butiksytan med fönster i vinkel. Mot den bakre delen av försäljningsytan finns det kontor med kontorsrum, konferens samt kök med matplats. Det finns även omklädning och flera WC. Ytorna i vinkel består av två lagerytor där den innersta ytan har en port om ca 3x3 m.

Omgivning

Omgivning/natur:

Industriområdet Boländerna är Uppsalas främsta och största handels, kontor- och industriområde. Området består främst av industri, handel och kontorsbyggnader där många företag väljer området pga dess geografiska läge. Här finns ett generöst utbud av de större butikerna som Elgiganten, Power, Bauhaus, Biltema, IKEA, XXL, Intersport, Stadium, Boland City med Citygross, Systembolaget mfl. Det finns flera bilhandlare, verkstäder. Området har även flera lunchrestauranger.

Kommunikationer

Busskommunikationer finns i nära anslutning till Lokalerna och fina cykelvägar leder dig i alla riktningar. Resecentrum ligger 5-10 minuter bort och är navet för tåg- och busskommunikationer i Uppsala.
Björkgatan 71