Torggatan 28

Centrum , Enköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

103 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal uthyres mitt i centrala Enköping

Trevlig och ljus kontorslokal uthyres i ett toppenläge mitt i centrala Enköping! Fastigheten är belägen vackert precis intill Stora Torget, det centrala läget erbjuder en bra tillgänglighet för både kunder och anställda.

Lokalen nås med enkelhet via ett trapphus som är utrustat med en hiss. Ytan består idag av kontorsrum i diverse storlekar med tillhörande pentry samt två toaletter med dusch. En av toaletterna kan med enkelhet anpassas för människor med funktionshinder. Lokalen är i gott skick och präglas av ett fint parkettgolv samt övriga ljusa ytskikt. Vidare är lokalen utrustad med mekanisk ventilation vilket förbättrar luftkvalitén för er arbetsplats. Här finns det möjlighet att skapa en modern arbetsplats för er som är i behov av en mindre kontorslokal. Sedan erbjuder läget även en bra exponering för ert varumärke.

Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    103 m2

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Mötesrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Centrum 25:12

Byggår:

1939

Renoveringsår:

1996

Våningsplan:

2

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Omgivning

Omgivning/natur:

OMGIVNING/NATUR: Området i det centrala Enköping erbjuder närhet till handel, olika restauranger och tjänsteföretag. Här passerar mängder med människor dagligen vilket skapar naturliga flöden som gynnar ert företag. Ett stenkast bort från området ligger skolparken och olika idrottsanläggningar.

Företag i närheten:

FÖRETAG I NÄRHETEN: All form av närservice som ert företag kan tänkas behöva finns i centrala Enköping.

Kommunikationer

Det centrala läget erbjuder en enkelhet när det kommer till kommunikationer. I närheten finns mängder med busshållplatser, vidare ligger Enköping station enbart 4 minuter bort med bil.
Torggatan 28