Vaksalagatan 32

Centrum Uppsala , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

67 m²

Hyra

3 604 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Charmig och inarbetad frisörsalong - Vaksalagatan 32

Nu finns möjlighet att köpa hyresrätten till en välrenommerad och inarbetad frisörsalong med ett mycket strategiskt och fint läge invid Vaksala Torg. Charmig lokal som inretts med allt vad en frisörsalong har att önska. Salongen är belägen i hörnet av Vaksalagatan/Väderkvarnsgatan vilket ger ett optimalt skyltläge. Lokalen har stora, vackra skyltfönster mot Vaksala Torg och är belägen i den äldre byggnaden från sent 1800-tal. Om du själv eller kanske några kollegor är sugna på att starta upp en salong tillsammans så är detta det utmärkta tillfället. I priset ingår all inredning så för dig/er är det bara att köra igång verksamheten så snart ni sätter nyckeln i dörren. Utgångspris: 495 000 kr Ni är varmt välkomna att höra av er till fastighetsmäklare Pernilla Persson, telefon 070-544 12 10, Mäklarhuset Kommersiella för att boka in en visning.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 67 67 3 604

Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

495 000 kr

Prisinformation:

Utgångspris

Utgångshyra kr/m2/år:

3604

Utförande

Planlösning:

Inarbetad frisörsalong med stor charm välkomnar med vackra skyltfönster i bästa läget i hörnet av Vaksala Torg och Väderkvarnsgatan. Här väntar en rymlig salong med fyra -fem frisörstolar, två st schamponeringar i inre delen av rummet samt personalrum med pentry och gott om plats för matbord/stolar. Badrummet som finns i anslutning till salongen är ljust, fräscht och rymligt och är installerad med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående fräscha golv och moderna färgval. All inredning såsom schamponeringsstolar, frisörstolar ingår i överlåtelsen.

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är belägen invid VaksalaTorg i hörnet mot Väderkvarnsgatan precis i närheten av Uppsala Konsert och Kongress, samt intill Kvarnengallerian. Ett flertal restauranger och butiker finns i omedelbar närhet. Några få minuters promenadavstånd till Uppsala Resecentrum som är navet för tåg och busstrafik i Uppsala.

Företag i närheten:

Precis runt hörnet finns Kvarnen där det bjuds ett varierande utbud av såväl fristående små butiker och restauranger, blomsterbutik, Kronans Apotek och Systembolaget m fl.

Kommunikationer

Kort gångavstånd till Uppsala Resecentrum. Lokalbussar stannar vid Vaksala torg.
Vaksalagatan 32