Storgatan 21

Centrum , Kalmar
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

250 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Restaurang & café
  • Skola, vård & omsorg

2 lokaler kvar på markplan i Nya Kvasten. Ta chansen nu!

Varmt välkomna till Nya Kvasten på Storgatan 21. En plats där möjligheterna är lika stora som potentialen för de nya hyresgästerna! Dessa två lediga lokaler, vardera omkring 250 kvm, utgör en fantastisk chans att etablera din verksamhet mitt i Kalmar City på Kvarnholmen.

Lokalerna är strategiskt placerade med entréer direkt mot Storgatan, vilket ger er oslagbart skyltläge och exponering året om.

Hela fastigheten genomgår för närvarande en omfattande totalrenovering, efter att ha förvärvats av det lokala fastighetsbolaget NS Fastigheter. Projektet Nya Kvasten inkluderar nu även nya hyresgäster såsom Wellness Studio, en vietnamesisk restaurang med stekbord, och en sushi-restaurang med mera. Dessa förväntas flytta in under våren och försommaren 2024, vilket bygger en bra grund för att skapa en dynamisk och pulserande atmosfär i huset.

Planritningen ger er en tydlig överblick över lokalernas layout. Med entréer mot Kalmars charmiga gågator och tillgång till inlastningsport via Norra Långgatan med lastbrygga, erbjuder lokalerna en bekväm och funktionell arbetsmiljö.

Nya Kvasten blir garanterat en central knutpunkt i Kalmar City, där varje verksamhet får sin egen unika entré. Läget, kombinerat med pågående förbättringar och närheten till stadens cityliv, gör dessa lokaler till en optimal plats för er verksamhet.

Här äger även det årliga Ironman-upploppet rum, vilket sätter er verksamhet i fokus och ger en unik möjlighet till engagemang runt evenemanget.

Ta chansen att vara en del av det nya livet i Kvasten och etablera er här. Här får ni vara med och utforma er drömlokal från början – Kontakta oss för mer information och för att boka en visning av ytorna!

Ytor

  • Total yta:

    250 m2

Ytbeskrivning

Lokalerna passar utmärkt som tex kontor, butik eller restaurang. Projektet Nya Kvasten är öppet för alla sorters intresserade verksamheter.

Bekvämligheter

Dusch
Gym
Kök/pentry
Konferens
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Restaurang
Skyltfönster
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kalmar Kvasten 3

Byggår:

1964

Dokument

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Inlastning med lastbrygga via Norra Långgatan.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Kalmars fina Stadspark med Kalmar Slott ligger bara en kort promenad bort.

Närservice:

Nya Kvasten ligger mitt i Kalmar City med maximal närhet till allt Kvarnholmen har att erbjuda.

Skyltläge:

Maximalt skyltläge i en av Kvarnholmens absolut mest trafikerade korsningar av gågator.

Kommunikationer

300 meter från Kalmar Centralstation.
Storgatan 21