Södra Agnegatan 29

STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Charmig lokal över helt våningsplan

Upptäck er drömlokal på Södra Agnegatan – en central och pulserande plats i Stockholm! Vi är stolta att erbjuda en lokal om 200 kvm som är perfekt för att förverkliga sina affärsambitioner. Här har du chansen att skapa en framstående verksamhet med optimal exponering och närhet till stadens hjärta och Stockholms tingsrätt! Hör gärna av er om ni har några frågor!

Ytor

  • Total yta:

    200 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten på Södra Agnegatan 29, mellan Rådhuset och Kungsholmstorg, har ett mycket attraktivt läge för både kontor och butiker. I närområdet finns restauranger, butiker och all övrig tänkbar service. Bara 300 meter bort når du även Norr Mälarstrand med vackra promenadstråk, caféer och restauranger.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten erbjuder fyra garageplatser som går att hyra via separat kösystem.

Närservice:

All tänkbar service finns inom gångavstånd, som restauranger, gym, Systembolaget, modebutiker och cafeér.

Kommunikationer

Kommunikationerna är mycket bra med tunnelbana och bussar i omedelbar närhet av fastigheten. Bara 30 meter från entrén har du en nedgång till tunnelbanestation Rådhuset, som ligger endast en station från T-Centralen och Centralstationen. Cirka 100 meter från fastigheten finns ett allmänt parkeringsgarage med infart från Norra Agnegatan.
Södra Agnegatan 29

Om Lundbergs Fastigheter

Lundbergs Fastigheter grundades 1944 och har vuxit till en av Sveriges stora privata fastighetsägare, med omkring 180 medarbetare. I dag finns vi i 10 städer och har tre affärsområden: bostad, kontor och handels- och mötesplatser. Lundbergs Fastigheter är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Lundbergs Fastigheter

Hovslagargatan 5 B

104 40 Stockholm

www.lundbergsfastigheter.se

Fler annonser från Lundbergs Fastigheter