Vasagatan 50

City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

452 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Denna kontorslokal erbjuder snabb inflyttning med flexibla, anpassningsbara avtalslängder för era specifika behov.

Modern, nyrenoverad kontorslokal, 452 kvm, på Vasagatan 50. Flexibel planlösning, idealisk för dynamiska företag!

Lokalen har renoverats med fokus på funktionalitet och komfort, vilket syns i de ljusa, fräscha rummen och den trevliga loungen som man möter vid entrén.

Kontoret är indelat i både öppna ytor för samverkan och avskilda rum för möten eller koncentrerat arbete. Flexibiliteten i planlösningen gör det enkelt att anpassa lokalen efter ert företags specifika behov.

Stora fönster bidrar med naturligt ljus och skapar en trivsam arbetsmiljö. Tekniska installationer som snabbt internet och bra ventilation är på plats för att stödja en effektiv arbetsdag.

Läget är centralt med utmärkt närhet till Centralstationen, vilket underlättar pendling och ger tillgång till stadens serviceutbud. Denna kontorslokal är en optimal lösning för företag som söker en modern och välplacerad arbetsplats i Stockholm.

Ytor

  • Total yta:

    452 m2

Ytbeskrivning

Väldigt representativt och nyligen renoverat kontor.

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Reception
Restaurang
Serverrum
Skyltläge
Telefonbås
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontraktbeskr.:

Flexibla villkor beroende på behov.

Tillträde:

Omgående. Omgående

Utförande

Planlösning:

Blandad planlösning med många projektrum och flertalet mötesrum.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Bra access direkt från Vasagatan.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Norra Bantorget som nyligen lyfts för trevligt häng på sommaren. Bl.a. erbjuds gratis träning i parken under vår, sommar och höst.

Företag i närheten:

Med en mångfald av olika företag på Vasagatan 50 gör det denna lokal till en attraktiv plats för företag som söker kontorslokaler i ett område med en blandning av olika branscher och nätverksmöjligheter.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage i närliggande fastigheter. Bl.a. Stockholms stad parkering.

Närservice:

Nära all tänkbar service.

Vägbeskrivning:

Från Centralstationen, gå västerut längs Vasagatan. Efter en kort promenad kommer du att nå Vasagatan 50, som ligger på höger sida av gatan.

Kommunikationer

Vasagatan 50 i Stockholm är beläget i ett område med utmärkt tillgång till olika typer av allmänna kommunikationer, vilket gör det till en idealisk plats för både anställda och besökare. Tågstationer: Det mest framträdande är Stockholms Centralstation, som ligger bara en kort promenad från Vasagatan 50. Centralstationen är en av de största knutpunkterna för både lokala och nationella tågförbindelser, inklusive fjärrtåg och Arlanda Express som förbinder Stockholm med Arlanda flygplats. Tunnelbana: T-Centralen, som är huvudstationen för Stockholms tunnelbanenätverk, ligger också mycket nära. Från T-Centralen kan man enkelt nå olika delar av staden via flera tunnelbanelinjer. Pendeltåg: För de som reser från Stockholms förorter eller närliggande städer, är pendeltågsförbindelserna från Centralstationen ett praktiskt alternativ. Busslinjer: Ett flertal busslinjer passerar genom området, vilket ger bra anslutningar till andra delar av staden samt till närliggande områden. Stadscyklar och Gångavstånd: För kortare resor finns det flera stadscykelstationer i närheten, och många av Stockholms centrala sevärdheter och kontorsområden är inom bekvämt gångavstånd.
Vasagatan 50