Löjtnantsgatan 21

Östermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

304 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Välkomna till Svea Artilleri- en modern arbetsplats som anpassas efter er verksamhet.

Ambitionen med Svea Artilleri är att vara en plats där människor interagerar, samverkar och möts. Här stärks företagens kultur och varumärken samtidigt som det är en miljö där medarbetarna verkligen trivs. I Svea Artilleri är ytorna flexibla och har stor potential att skräddarsys för just ert företag.

Som hyresgäst har ni möjligheten till att vara både yt- och kostnadseffektiv. Husets utformning och tekniska förutsättningar möjliggör en god arbetsmiljö där varje kvadratmeter nyttjas. Det här tillsammans med husets gemensamma funktioner skapar optimala förutsättningar för det smarta företaget.

Ytor

  • Total yta:

    304 m2

Bekvämligheter

Balkong
Cykelrum
Fiberanslutning
Kök/pentry
Mötesrum
Parkering
WC

Ekonomi

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Svea Artelleri 11

Byggår:

1991

Renoveringsår:

2021

Våningsplan:

1

Planlösning:

Se separat pdf.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Svea Artilleri är välplacerad i en grön del av innerstan, nära parker och skog samtidigt som city ligger på promenadavstånd.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns garage i fastigheten, även för elbil.

Närservice:

I området finns stor variation av trevliga restauranger och butiker. Inom 10 minuters gångväg ligger populära shoppingcentret Fältöversten samt Sturegallerian med flertal butiker, servicetjänster, skönhetskoncept, kaféer och restauranger.

Kommunikationer

Läget är även utmärkt när det gäller kollektivtrafik, då Stadions tunnelbanestation och bussförbindelser ligger 350 meter från Svea Artilleri. Därifrån är det endast två stationer till Stockholms Central - Stockholms knutpunkt för all kollektivtrafik, tåg och Arlanda Express
Löjtnantsgatan 21