Drottninggatan 92

City/CBD, Drottninggatan , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

283 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Nyrenoverat kontor på attraktivt läge på pulserande Drottninggatan.

Nyrenoverad, ljus och trivsam kontorslokal om 283 kvm. Lokalen har en öppen planlösning som rymmer upp till 25 arbetsplatser och tre mötesrum för 6 – 8 personer. Till lokalen hör även ett trevligt pentry/pausrum samt två toaletter, varav en med dusch. Liten cykelparkering finns på gården och bilgarage i intilliggande fastighet.

Ytor

  • Total yta:

    283 m2

Bekvämligheter

Garage (kall)
Mötesrum
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Teknisk information

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Närservice:

1948 var Drottninggatan, Stockholms butiksgata Nr 1. Fortfarande idag är gatan fylld med trevliga butiker, restauranger och caféer. I området kan du ta trevliga lunchpromenader och ta del av gatans trevliga atmosfär.

Kommunikationer

Närmsta T-bana är Rådmansgatan eller Hötorget. Till Centralstationen går du på ca 10 minuter.
Drottninggatan 92