Nygatan 38

Trelleborg centrum , Trelleborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

120 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Restaurang & café
  • Övrigt

Butikslokal i Valengallerian bredvid starka varumärken!

Nu finns möjligheten att etablera butik i den anrika Valengallerian med Systembolaget som närmsta granne. Valengallerian är välbesökt av de 45 000 trelleborgsinvånarna och på sommaren anländer flera besökare från Tyskland, Danmrk och övriga Europa för att shoppa. På entréplan, där lokalen ligger, finns ICA, Systembolaget, Normal m.fl. som ger ett starkt flöde av konsumenter. Som bilderna visar är lokalen idag en råyta med stor potential där ni som hyresgäst får vara med och bestämma utformningen av er framtida butik. Med högt i tak och en kvadratisk utformning erbjuder lokalens ca 120 kvm perfekta förutsättningar för er verksamhet. Tveka inte att höra av er till ansvarig förvaltare för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    120 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Valfisken Större 45

Våningsplan:

1

Omgivning

Omgivning/natur:

Trelleborg har idag strax under 46 000 invånare och är en stad med stark tillväxt. Fastighetsägaren planerar att bygga bostäder ovanpå gallerian i framtiden för att fortsatt stärka centrumutvecklingen. Läs mer om bostadsprojektet på https://www.pointproperties.se/ Mer om centrumutvecklingen och bostadsprojekt finns att hitta på Trelleborgs kommun.

Närservice:

Gym, matbutiker, handelsutbud och restauranger.

Kommunikationer

Valengallerian ligger i centrala Trelleborg, en kort promenad från både centralstation och färjeterminalen. Från centralstationen går Pågatågen samt busslinjer 1, 2, 10, 146, 146, 181, 183, 184 och 190. Till färjeterminalen ankommer flera färjor per dag - främst från Tyskland. Med bil tar du dig till och från Malmö City på ca 20 min.
Nygatan 38

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB