Ringvägen 2

Centralt , Östersund
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

175 m²

Hyra

680 kr/m²/år

Tillträde

2024-09-01

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Denna praktiska kontorslokal erbjuder en funktionell arbetsyta för det kostnadsmedvetna företaget.

Med sin öppna planlösning ger denna lokal okomplicerad arbetsmiljö. Ljusinsläppet via tak fönster är något begränsat vilket kan vara en fördel för de som föredrar att undvika starkt dagsljus eller för yrken där skärmar och projektioner används frekvent.

Det finns gott om utrymme för både individuellt arbete och för team som behöver samarbeta. Ett kök finns tillgängligt för att ta en paus eller för att hålla mindre informella möten.

Trots det sneda taket är utrymmet anpassningsbart, och med lite kreativitet kan det omvandlas till en trivsam arbetsplats. Kontorslandskapet ligger i en byggnad med karaktär, i ett område som är lättillgängligt och med grundläggande faciliteter inom räckhåll.

Detta är en lokal för det pragmatiska företaget som ser potentialen i en enklare arbetsmiljö och som uppskattar möjligheten att anpassa och personifiera sitt kontor efter egna behov och önskemål.

Övrig information

Övrigt:

För de som söker utökade faciliteter, finns möjligheten att för en rimlig kostnad ansluta sig till kontorshotellets gemensamhetsytor och utbud av tjänster våningen under. Detta inkluderar tillgång till en matsal för sällskapsrika luncher och mötesrum som kan bokas för kundmöten eller interna workshops, vilket ger en komplett lösning för vardagliga affärsbehov.

Ytor

  • Total yta:

    175 m2

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Tillträde:

2024-09-01.

Utgångshyra kr/m2/år:

680

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hummern 1

Våningsplan:

4 av 5

Antal rum:

1

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Trappa och hiss

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Hiss:

Ja

Ringvägen 2