Munkgatan 20C

Centrum , Västerås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

65 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Övrigt

Välkommen till anrika Manfred 6, enligt vår mening Västerås vackraste fastighet.

I den tidigare bankens biorum finns här 65 kvadratmeter att nyttja för exempelvis yoga-/träningsstudio, replokal eller liknande. Bra takhöjd och egen entré. Lokalen anpassas och byggs enligt ert önskemål. Parkeringsplatser finns på gatan utanför fastigheten eller i grannfastighetens parkeringshus Punkt.

Ytor

  • Total yta:

    65 m2

Bekvämligheter

WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Lokal om cirka 65 kvm belägen på våning -1. Befintlig planlösning kan anpassas efter kundens önskemål.

Omgivning

Omgivning/natur:

Kontorsfastigheten är belägen mitt i city med utsikt över Svartån, ett stenkast från Vasaparken och endast ett par minuters gångavstånd från tågstation och bussterminal.

Närservice:

Flertalet butiker, caféer, restauranger och gym i närområdet. Goda parkeringsmöjligheter för bilar och cyklar. Närmaste parkeringshus ligger ett stenkast från fastigheten.

Kommunikationer

Tågstation och bussterminal finns inom gångavstånd vilket gör att lokalen lämpar företag som har pendlande personal och besökare. Härifrån går regelbundna tågavgångar till Stockholm, Örebro, Eskilstuna, Uppsala, Enköping och Sala. Flygbussen tar dig till Arlanda flygplats på en timme och tjugo minuter och Skavsta flygplats ligger ungefär en timmes bilfärd bort.
Munkgatan 20C