Datavägen 9

Järfälla , Järfälla
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

195 m²

Hyra

1 650 /m²/år. Utöver hyran tillkommer värme 125 kr/m² och år, Avfall 51 kr/m² och år, fastighetsskatt 28 kr/m² och år.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Stilig fastighet i 90-tals stil med kontor om 195 kvm i Järfälla/Veddesta. Stor lasthiss finns.

Fastighet byggd 1991 finns här en ljus och luftig kontorlokal på plan 5 om 195 kvm. Lokalerna har både öppen och till viss del rumsindelad planlösning. Finns även möjlighet att transporterar gods via stor varuhiss som tar 1.5 ton till lokalen med god access via gemensam lastbrygga på baksidan av fastigheten. Så tillverkning eller annan produktion kan ske i lokalen med andra ord. Fastigheten är arkitektoniskt spännande byggd och präglas av det som var inne under 90-talet. Fin entre med kvalitativa material ger ett representativt intryck för besökare. Lokalen lämpar sig utmärkt för it-bolag, konsulter, webbyråer eller liknande verksamheter. Lokalen har; -Smidig in/urlastning via gemensam lastbrygga samt varuhiss som tar upp till 1,5 ton. -Ljusa fina ytskikt -Fiber -Pentry/WC -Mötes/konferensrum 8 P-platser finns att förhyra för 6 000 kr/plats/år Varmt välkommen att höra av dig för mer information och/eller en personlig visning! Vi ser fram emot att hjälpa ert företag att hitta ett nytt hem!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 195 1 650

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Skyltläge
Terrass
WC
Varuhiss

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

1650

Hyresinformation:

Utöver hyran tillkommer värme 125 kr/m² och år, Avfall 51 kr/m² och år, fastighetsskatt 28 kr/m² och år.

Utförande

Våningsplan:

5

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastighten ligger precis vid Järfällaleden, granne med OK/Q8 stora bensinstation. Fina naturområden med motionsspår samt Viksjö golklubb bara ett stenkast bort.

Kommunikationer

Med närheten till både E18 & E4 samt Förbifart Stockholm får kommunen ett fantastiskt läge i form av tillgänglighet. Den nya infrastrukturen möjliggör resor till Stockholm City på 15 minuter, till Bromma flygplats på 15 minuter, till Arlanda på 20 minuter och till Kungens Kurva på 15 minuter. Veddesta med sitt lägge intill E18 & E4 så tar du dig till Stockholm på 15 minuter och ca 30 minuter till Arlanda. Bra med busslinjer i direkt anslutning till fastigheten, samt närhet till Jakobsbergs Station.
Datavägen 9

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA