Bunkalundsvägen 4

Ättekulla , Helsingborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

220 - 440 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Fina kontorsytor i Ättekulla

Nu finns möjligheten att ettablera er verksamhet på fina ytor i Ättekulla industriområde. Lokalerna är fördelade om 220 kvm på tre våningar där möjlighet finns att hyra en eller två våningar i huset. Högst upp på plan 3 har en kund skrivit avtal villket gör att ni garanterat har goda grannar!

Fastigheten är byggd 2000 så lokalerna kan behöva en uppfräschning av ytskikten villket våra projektledare gärna hjälper till med. Kontakta oss så berättar vi mer!

Övrig information

Övrigt:

Området är inhägnat och till kontoret så har ni en egen grind och egen parkering som ni får nyttja. Laddplatser för el bilar kan enkelt ordnas vid behov.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 220 440

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Torbornahögen 3

Byggår:

2000

Planlösning:

Fastigheten är i tre plan där plan 1 & 2 är fullt inredda med både enstaka kontor & öppen planlösning och där plan 3 är helt rå för att kunna anpassas som ni önskar!

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

RKW, Postnord, Finax mm.

Parkeringsmöjligheter/garage:

PArkering finns i nära anslutning till fastigheten

Bunkalundsvägen 4