Drottninggatan 98

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

502 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Övrigt

Kontor högst upp i välskött fastighet!

Välkommen till detta trivsamma och stilrena kontor på plan 7 med plats för 38 personer. Lokalen har en öppen planlösning och flertal bra mötes/konferensrum, en samlingsyta för t.ex. föreläsningar och event, ett stort trevligt kök som är lite av kontorets mittpunkt och perfekt samlingsplats för lite större dragningar. 4 st badrum finns fördelat i lokalen. Fastigheten har även en trevlig innergård som får nyttjas! Finns möjlighet att ta över nuvarande hyresavtal som löper t.o.m. 2025-09-30. Alternativt teckna ett nytt hyresavtal med fastighetsägaren. I huset finner du även Westmanska Palatset - https://westmanska.se/ och dess faciliteter som: mötesrum, konferensytor, festlokaler och en mycket trevlig restaurang.

Ytor

  • Total yta:

    502 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Drottninggatan 98

Byggår:

1799

Renoveringsår:

1800

Våningsplan:

7 av 7

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation med kyla

Omgivning

Närservice:

I området finner du all tänkbar service som: Restauranger, caféer, shopping, apotek, gym m.m.

Kommunikationer

T-bana: T-centralen, Hötorget, Rådmansgatan, Odenplan Pendeltåg: T-centralen/Odenplan Bussar: Flertalet busslinjer i närheten
Drottninggatan 98

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB