Torsgatan 21

Vasastan , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 200 - 3 756 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
Unik kontorslokal med industrikaraktär på ett helt plan om ca 3 756 kvm med utsikt utöver Karlbergskanalen. Lokalen är idag i ett mycket gott skick, men kan anpassas i delvis nytt utförande enligt Bonnier Fastigheter-standard i samråd med hyresgästen. Planlösningen är i huvudsak öppen och kan anpassas vidare för ett kreativt och modernt företag. Självklart får ni gärna komma med input och idéer vad som passar bäst i er verksamhet. Det är enkelt att ha sin verksamhet i Bonnierhuset då fastigheten har en hög servicegrad i form av b.l.a nybyggt bemannat gym, restaurang, terrass på plan 8 och omklädning/duschar. Gemensam konsutsmyckad reception för bästa upplevelse för både kunder och personal. Behöver ni dessutom tillgång till extra stora konferensrum/hörsal eller lägga möten externt så finns Bonnierhuset konferens på samma våningsplan. Lokalen kan tillrädas under senare halvan av 2024. Miljöcertifiering BREEAM In Use Excellent. Lokalen kan delas som minst till ca 1 200 kvm.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 200 3 756

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lokstallet 7

Byggår:

1946

Våningsplan:

4

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Vasastan är en grön stadsdel som bjuder på rekreation och promenadstråk i alla riktningar. Närmaste granne är Vasaparken med caféer och fotbollsplan/skridskobana. Karlbergs slottspark bjuder på promenader runt kanalen och i Hagaparken/Brunnsviken finns både badvatten och båthamn. Tre minuter från entrén till Bonnierhuset finns vid Sankt Eriksplan flera populära och trendiga restauranger och barer. Fortsätt och du når Rörstrandsgatans myllrande puls i form av caféer, små butiker, bagerier och matställen från världens alla hörn och även all annan tänkbar service. Intill Bonnierhuset, i det tillbyggda trekantiga glashuset finns Bonniers Konsthall och därmed en av Stockholms bästa möjligheter att uppleva bra samtidskonst. Sveriges museum om förintelsen finns också här.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage med laddplatser finns i huset.

Närservice:

En stor gemensam reception, utsmyckad med konst, är det första som möter besökaren efter att ha passerat den representativa entrén. Redan här, liksom i angränsande lokaler, finns generösa loungeytor för en stunds arbete. Vårt bokcafé är en annan uppskattad arbetsplats, både för mindre sammankomster eller som en oas för lugn och ro. Caféet går även att boka för större sällskap och möten. Miljön och mixen av spännande hyresgäster inbjuder till många sociala aktiviteter. På plan 8 i Bonnierhuset ligger en stor grönskande terrass att utnyttja för luncher, aw och events. Och längst ned lunchrestaurangen (går att abonnera på kvällstid) med eget bageri som serverar färskt bröd till både morgonmötet och eftermiddagskaffet. Under Bonnierhuset ligger ett stort garage med en cykelparkering. Läget, nära Stockholms alla utfarter, gör det alltid lika smidigt att komma hit som härifrån.

Kommunikationer

Man kan likna Sankt Eriksplan vid navet i ett hjul. Centralstationens pendeltåg, Arlanda Express, fjärrtågen och Citybanan vid Odenplan åt ena hållet. Torsgatans Flygbussar mot Bromma och Arlanda åt andra hållet. Från Sankt Eriksplan utgår också tunnelbanans gröna linje och ett stort antal innerstadsbussar i alla riktningar.
Torsgatan 21