Östra Bangatan 2

Arlandastad , Arlandastad
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 - 1 200 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Butikslokal med tillhörande lager och verkstad i bra skyltläge.

Välkommen till Östra Bangatan i Märsta! Här kan vi erbjuda en lokal från ca 400 - 1 200 kvm som passar både som lager, verkstad och butik. Välkommen att kontakta oss för visning eller för mer information om lokalen!

Övrig information

Övrigt:

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 400 1 200

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Brista industriområde i Arlandastad ligger mellan E4 och Märsta Centrum i Stockholm. Området präglas av företagande inom framförallt lager och logistik, lättare industri och produktion. Här finns också hotell, restauranger och golfbana.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

I fastighetens direkta närhet återfinns Arlanda flygplats, E4 och gångavstånd till Märsta pendeltågstation som tar dig vidare mot Stockholm eller Uppsala.
Östra Bangatan 2

Om Corem

Corem är ett börsnoterat fastighetsbolag med fokus på kommersiella lokaler samlade i attraktiva lägen i storstadsområden och tillväxtorter. Vi har ett brett kunderbjudande och fokus på långsiktigt hållbart ägande, förvaltning, förädling och stadsutveckling. Beståndet är väl samlat geografiskt, med lokalt baserad förvaltning i egen regi. För oss handlar det om närhet och engagemang, som med allt annat.

Fler annonser från Corem