Svarvargatan 1

Vilsta Industriområde , Eskilstuna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

90 - 5 705 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Lagerlokaler med generös takhöjd och goda logistikmöjligheter

Välkommen till Svarvargatan 1, centralt beläget i Vilsta industriområdet i Eskilstuna. Nu finns det möjlighet att hyra lagerytor om totalt 5 325 kvm. Lagerytorna erbjuder en generös takhöjd och är utrustade med markportar/lastkaj. Lagerytorna kan delas upp i tre delar, 2 500 kvm, 2 100 kvm och 725 kvm. - 2 500 kvm inklusive kontor och omklädningsrum. - 2 100 kvm inklusive kontor och omklädningsrum. - 725 kvm Här kan ni skapa en attraktiv arbetsplats med hjälp av fastighetens praktiska faciliteter. I lokalerna finns nyrenoverade kök, stora omklädningsrum samt tillgång till bastu. I byggnaden finns även möjlighet till att hyra ytterligare kontorsrum om totalt 380 kvm. Kontorsytorna är för dela de på tre plan. 90 kvm i bottenplan, 290 kvm på våning 1 och 90 kvm på våning 3. Byggnaden har tillgång till en stor asfalterad markyta vilket ger större transportbilar goda möjligheter att leverera varor för in och urlastning via markportar och lastkaj. Intill byggnaden finns goda parkeringsmöjligheter. Lokalerna kan med enkelhet utformas och anpassas i samråd med hyresvärden. Vilsta industri område består av företag från olika branscher som exempelvis logistik, produktion och handel. området är placerat ca 10 minuter från Eskilstuna centrum.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 90 380
Lager & logistik 725 5 325

Utförande

Byggår:

1965

Omgivning

Omgivning/natur:

Vilsta är ett attraktivt industriområde i Eskilstuna där många företag väljer att etablera sig. I området finns bl.a. sportanläggningar, restauranger och mängder med företag inom industrisektorn.

Kommunikationer

Lokalerna nås med enkelhet via bil, därutöver finns goda bussförbindelser till området. Eskilstuna Centralstation ligger endast 7 minuter bort med bil.
Svarvargatan 1

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner