Björnnäsbacken 15

Norra Djurgården , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

410 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Unik möjlighet att hyra arkitektritad villa på Fiskartorpet!

Välkommen till Fiskartopret!

Fiskartorpet är beläget i Lill-Jansskogen som är en delav Kungliga nationalstadsparken. På fastigheten har du utsikt över den vackra Laduviken som under vintern täcks av is och bjuder därför in till aktiviteter som skridskor och promenad. Omgivningen bjuder på lummig skog, promenadstigar och frisk luft. Trots att denna plats kan kännas avlägsen i sin omgivning så har fastigheten goda kommunikationer och ligger bara 3 km från Stureplan, endast 15 minuter med cykel och 25 minuter med buss.

Lokalen som hyrs ut är en arkitektritand villa, som expanderades år 2021 med en utbyggnad som erbjuder kontorsmiljö med utsikt över den angränsande skogen samt ett uterum i markplan som kan ha flera användningsområden. Utbyggnaden ritades av arkitekten Anders Berensson och fokuset med designen låg bland annat i att följa naturens struktur och använda material som sömlöst interagerar med omgivningen. Material som är genomgående i byggnaden är kraftiga träpelare och svartmålat stål. De stora glaspartierna skapar en otroligt ljus miljö samtidigt som det bjuder in naturen i lokalen. Med de exponerade balkarna i markplan var visionen att djur från skogen ska närma sig och interagera med plasten, som de gjort en gång i tiden.

Med utbyggnaden har lokalen en area på 410 m^2 och erbjuder bekvämligheter i form av WC, RWC, kök/pentry, bastu, dusch, mötesrum, kontorsdel och parkering. Planlösningen för lokalen, se nästa sida, är uppdelad i två plan som kan lämpar sig för olika användningsområden. Den undre våningen är utmärkt som lager del, medan den ljusa och inbjudande övervåningen lämpar sig för kontorsyta, designavdelning eller showroom.

Vänligen kontakta oss för mer information eller visning!

Ytor

  • Total yta:

    410 m2

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Terrass
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Djurgården 1:1

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fiskartorpet ligger mitt i hjärtat av Lill-Jansskogen i Kungliga nationalstadsparken

Företag i närheten:

Patagonia, Specialized, Fjällräven

Närservice:

Den mesta närservice ligger inom 10 minuters promenadavstånd i Norra Djurgårdsstaden.

Kommunikationer

Fastigheten har goda kommunikationer och ligger bara 3 km från Stureplan, endast 15 minuter med cykel och 25 minuter med buss. Kollektivtrafik som finns i närheten är buss 6 och 75, tunnelbanans röda linje.
Björnnäsbacken 15

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner