Bönavägen 55

Fredriksskans , Gävle
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

7 375 m²

Hyra

600 kr/m²/år

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Lager/Produktionslokal med oslagbart läge!

Välkommen till Fredriksskans, Gävle - där en exklusiv möjlighet öppnar upp för din verksamhet! Denna lager/produktionslokal erbjuder inte bara enastående ytor för effektiv verksamhet, utan även en strategiskt fördelaktig placering som kommer att lyfta din verksamhet.

  • Läge och kommunikationer: Beläget alldeles intill Gävle hamn, utmärker sig denna lokal genom sitt oslagbara läge med enkel tillgänglighet till av- och påfarter till både E4 och E16. För att underlätta arbetspendlingen finns även en busshållplats precis utanför fastigheten, vilket ger smidiga kommunikationsmöjligheter för ditt team.
  • Service och närhet till bekvämligheter: Närheten till Golfrestaurangen, Hamnrestaurangen, ICA Supermarket och Apotek skapar en inspirerande och praktisk arbetsmiljö. Här kan ditt team njuta av närheten till service och bekvämligheter som ger en dynamisk och trivsam arbetsdag.
  • Total uthyrningsbar area: Imponerande 7375 kvm, vilket utgör 53% av den totala ytan och ger gott om plats för olika verksamheter.
  • Parkeringsmöjligheter: För att underlätta för både anställda och besökare erbjuder lokalen generösa parkeringsmöjligheter. Med ca 32 parkeringsplatser intill lokalen och möjlighet till fler, skapas en praktisk och tillgänglig infrastruktur för ditt företag. 

Detta är en unik möjlighet att säkra en central och effektiv lokal för din verksamhet. Vänta inte - kontakta oss idag för att boka en visning och ta det första steget mot framgång!

Övrig information

Övrigt:

Med nästan 1000 nya invånare varje år och investeringsmöjligheter vid havet är Gävle en plats för tillväxt. Dra nytta av dess starka infrastruktur, närhet till Arlanda och Stockholm, samt branschfokuserade kluster.

Ytor

  • Total yta:

    7375 m2

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Nuvarande hyresavtal löper till 2027, möjlighet till förlängning kan vara aktuellt för rätt aktör.

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

600

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fredriksskans 15:16

Våningsplan:

1 av 1

Planlösning:

Öppna ytor som fungerat som husfabrik.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Markportar

Omgivning

Vägbeskrivning:

Alldeles intill Gävle hamn med direkt access till av- och påfarter till E4 och E16

Bönavägen 55

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner