Gustav III:s Boulevard 46

Solna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

460 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nu finns möjlighet att hyra ett toppmodern, ljust kontor med generösa golv-till-tak fönster och en planlösning. som inkluderar trevliga sociala ytor.

Fastigheten Nu finns möjlighet att hyra ett toppmodernt ljust kontor med generösa golv-till-tak fönster och en planlösning som inkluderar trevliga sociala ytor. Frösunda är ett attraktivt område med utmärkt anslutning till alla typer av kommunikationer. Lokalen är placerad i centrala Frösunda och är omgiven av nödvändiga bekvämligheter inom gångavstånd. Fastigheten är placerad i ett strategiskt läge med utmärkt skyltläge mot E4:an. Här ansluter man snabbt med bil till vägnätet och vidare in mot hela Stockholm. Lokalen Kontorslokalen om 460 kvm har en planlösning som erbjuder konferens-rum i olika storlekar flera ljusa cellkontor sociala ytor samt mindre och större rum för möten eller mer fokuserat arbete. Lokalen erbjuder ett rymligt pentry med härliga ytor för större samlingar. Det här är en trivsam arbetsplats i en härlig arbetsmiljö. Tack vare fina och stora fönster får kontoret ett behagligt ljusinsläpp och skillnaden mellan inne och ute suddas ut.

Ytor

  • Total yta:

    460 m2

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hilton 3

Omgivning

Omgivning/natur:

Frösunda är en livfull stadsdel med stark tillväxt. Här sjuder av liv, med många företagare och handelsplatser, blandat med fina naturområden och kulturaktiviteter. Westfield Mall of Scandinavia, Friends Arena, Hagaparken och Brunnsviken är bara några exempel. Området erbjuder all nödvändig service och alla bekvämligheter inom räckhåll. I närheten av fastigheten ligger Hagaparken. I Hagaparken finns stora gröna ytor, vackra sevärdheter och trevliga promenadstråk. Längs med vattenbrynet kan man njuta av en promenad med utsikt över Brunnsviken. Westfield Mall of Scandinavia ligger inom gångavstånd med ett brett urval av butiker, restauranger och caféer. Området erbjuder utmärkta kommunikationsmöjligheter, närhet till E4:an, vilket gör det snabbt och smidigt att, med bil, nå T-Centralen på cirka 10 minuter och Arlanda på cirka 25 minuter. Solna station ligger bara en kort promenad bort och ger tillgång till pendeltåg med endast två stationer till Stockholm city och tvärbana. Det finns också flera busslinjer i närområdet, och om några år kommer en tunnelbanestation, station Arena staden, att vara tillgänglig i området.

Gustav III:s Boulevard 46