Ulleråkersvägen 38

Ulleråker , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

855 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg

Lokal för utbildning och kontor i Ulleråker strax utanför stadskärnan i Uppsala

Nu finns möjlighet att hyra perfekta lokaler för utbildning eller för större företag som behöver ett stort kontor med både separata kontorsrum och större rum för kontorslandskap. Lokalen ligger i Ulleråker utanför Uppsalas centrum. Här är det mycket fina grönområden i direkt anslutning till byggnaden samt mycket fina promenadstråk längs fyrisån in till stan eller till de yttre områdena söder om Uppsala. I Rosendal som ligger nästgårds finns både Ica-butik, Hemköp, caféer, lunchrestauranger, apotek mm.

Ytor

  • Total yta:

    855 m2

Utförande

Planlösning:

Lokalerna har tidigare varit en skola och har en rumsindelad planlösning i vinkel med rum i varierande storlek. Flera a rummer är stora och har brukats som klassrum men kan även användas som kontorslandskap. Det finns även flera toaletter. Se bifogad ritning.

Omgivning

Omgivning/natur:

Numera är Ulleråker främst ett bostadsområde, men det finns också psykiatriska vårdavdelningar och institutioner för åldringsvård. Inom Ulleråkersområdet finns förskolor, en lågstadieskola samt gymnasieskolorna Lundellska skolan och Kajan. Inom området finns även Uppsala folkhögskola. Här finns också många fina grönområden samt fina promenad- och cykelstråk, bla längs Fyrisån ut till Sunnersta eller genom stadsparken in till Uppsala stadskärna.

Företag i närheten:

Det finns mycket bra service i området Rosendal som ligger några minuter bort.

Kommunikationer

Uppsala stadsbuss trafikerar om rådet och till E4:an och de större vägarna tar det några minuter. Fina gång- och cykelvägar finns i området.
Ulleråkersvägen 38