Bruttovägen 4

Veddesta Industriområde , Järfälla
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

545 m²

Hyra

Tillträde

Omgående eller enligt ök.

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Attraktiv Lager/industrilokal i markplan i Veddesta Industriområde – för närvarande ett av Stockholms mest expansiva område!

Fastigheten:
Byggnaden färdigställdes år 1972. Uppvärmning: Fjärrvärme

Om lokalen
Lokalen utgörs huvudsakligen av lageryta i markplan. Här finns även mindre kontorsytor samt personalutrymmen så som pentry och omklädningsrum. Lagret har god lastaccess via markport från lastgata. Lokalen lämpar sig för lagerverksamhet eller lättare industri och produktion. Takhöjden är ca 2,90 m.

Hyresvärden är öppen för att anpassa lokalen enligt hyresgästens önskemål.

Lokalen lämpar sig ej som bilverkstad.

Övrig information

Övrigt:

Lokalen kan tillträdas omgående eller enligt överenskommelse. Vänligen respektera hyresvärdens önskemål att all kontakt samt bokning av visning skall gå via lokalförmedlaren. Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    545 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enligt ök.

Utförande

Byggår:

1972

Teknisk information

Takhöjd:

2,9 m

Lokalen kan nås via:

Lagret har god lastaccess via markport från lastgata.

Omgivning

Omgivning/natur:

Veddesta industriområde i Järfälla kommun, vid den nordvästra infarten till Stockholm är ett av Stockholms mest expansiva områden just nu. Det planeras och byggs nya attraktiva områden med mängder av nya bostäder, kommersiella fastigheter, service med mera. Hela Barkarbystaden samt projekteringen av tunnelbanans förlängning exempelvis. Här väljer såväl små som stora företag att etablera sig.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser går att hyra på fastigheten.

Närservice:

HOOM Home & Hotel på Bruttovägen 15 och en grossistbutik på fastigheten. Kommunen är mest omtalad för shoppingcentret Stockholm Quality Outlet som med sina drygt 100 butiker dit du tar dig på ca 5 minuter med bil, precis bredvid Ikea Barkarby och hela det nya bostadsområdet Barkarbystaden. Några få minuter bort med bil har du även Viksjö Centrum, med butiker, apotek och restauranger.

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgänglig för den bilburne. Det tar ca 40 minuter att ta dig kommunalt till fastigheten från T-centralen via pendeltåg till Barkarby Station och därifrån buss 541 (Jakobergs Station- Vällingby) som stannar ca 630 m från fastigheten.
Bruttovägen 4

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB