Rosenborgsgatan 4

Solna , Solna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 600 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Effektiva och ljusa ytor i toppmodern fastighet. Lounge, restaurang och goda parkeringsmöjligheter. Välkomna till Rosenborgsgatan 4!

Denna ljusa, rymliga lokal på 1600 kvadratmeter, med en öppen planlösning och en mix av olika rum och zoner, skapar en kreativ arbetsmiljö för upp till 150 kollegor. Lokalen ligger högt upp i huset med fantastisk utsikt över Brunnsviken. Här finns möjlighet till både tysta och kreativa ytor, samt mötesrum av olika storlek. En extern lounge med touchdown-platser i anslutning till restaurang och café underlättar spontana möten och pauser.

Fastigheten är miljöcertifierad till LEED Platinum och har all tänkbar service, utöver restaurang och café finns parkeringsplatser, cykelrum och omklädningsrum. Med pendelbuss tar du dig smidigt till Solna station, och flera busslinjer stannar i området. Fastigheten har även bästa skyltläge mot E4:an.

Området Frösunda kombinerar småstadskänsla med närhet till både shoppingcentret Mall of Scandinavia och den vackra Hagaparken.

Övrigt:
Lokalen hyrs ut i andrahand fram till 2025-12-31 eller i första hand direkt från Vasakronan. Befintligt pentry utökas i dialog med tillträdande hyresgäst.
Lokalen har två stycken korskopplingsnischer, befintliga ethernetkablar kan används. 
Möbler kvarlämnas eller tas bort enligt överenskommelse. 

Ytor

  • Total yta:

    1600 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Kundparkering
Lasthiss
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontraktbeskr.:

Andrahandskontrakt fram till 2025-12-31 eller förstahandskontrakt med fastighetsägaren.

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Rosenborg 3

Byggår:

2014

Våningsplan:

3 av 5

Energiklass:

A

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

Hyresgäster i huset är Dun & Bradstreet, Hitachi och Kanari

Parkeringsmöjligheter/garage:

Tillträdande hyresgäst har tillgång till ett varmgarage på plan 1 och 2, med in- och utfart från Rosenborgsgatan 8-10. Besöksparkering finns utomhus vid garageinfarten. I garaget finns laddstolpar för elfordon, som erbjuder en laddeffekt på cirka 3 kW och utrustade med Typ 2-uttag. Antal parkeringsplatser och pris enligt senare överenskommelse.

Skyltläge:

Skyltläge mot E4an.

Kommunikationer

Lokalen har utmärkta transportförbindelser och ligger nära både E4 och E18, med bara 5 km till citykärnan (ca 8-10 minuters bilfärd). Arlanda flygplats är endast 30 minuter bort. För de som föredrar kollektivtrafik, finns pendeltågsstationer i Solna och Ulriksdal. Ett flertal busslinjer, som trafikerar norrort, Solna Centrum (tunnelbana) och innerstaden, stannar ca 300 meter bort. Solna station ansluter också till Tvärbanan, planer finns för framtida tunnelbaneanslutning.
Rosenborgsgatan 4