Kung Hans väg 3

Rotebro, Stockholm , Sollentuna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

260 m²

Hyra

Kontakta annonsören

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Modernt kontor i Rotebro

Vi erbjuder en rymlig kontorslokal att hyra på tredje våningen i en modern kontorsbyggnad intill E4:an i Rotebro. Lokalen har tidigare renoverats för att uppfylla de höga kraven som ställs på kvalitet och funktionalitet. Den öppna planlösningen ger dig möjlighet att anpassa ytorna för att skapa en välplanerad och trevlig arbetsmiljö som passar ditt företag. Lokalen har flera mindre rum med glasväggar som lämpar sig som konferensrum eller privata kontorsrum för avskildhet.

För att optimera energiförbrukningen i lokalen och skapa en bekväm inomhusmiljö har vi installerat ny ventilation, el, belysning, akustiktak och nya, brandklassade entrépartier. Dessutom är lokalen ansluten till byggnadens solcellsanläggning, vilket bidrar till en positiv miljöpåverkan.

Lokalen är enkel att nå via hiss eller trappa i ett trapphus som delas med andra hyresgäster. Som hyresgäst har ni även tillgång till en delad utomhusyta som passar utmärkt för fikapauser eller lunchraster. Kontakta oss idag för ytterligare information om kontorslokalen eller för att boka en visning.

Ytor

  • Total yta:

    260 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Gym
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Skyltläge

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kontakta annonsören

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ritaren 3

Våningsplan:

3 av 5

Planlösning:

Öppen planlösning med personalkök och mindre kontorsrum med glasade väggar för ljusinsläpp.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

I självaste fastigheten hyr vi ut lokaler till företagen ALS, Storel, Kemppi, Enequi, Phonelife samt Azets, och här har även vi vårt huvudkontor. I närområdet finns bland annat OKQ8 och ett lägenhetshotell vilket förenklar övernattningar vid affärsmöten. Rotebro Handelsplats ligger ett stenkast bort med livsmedelskedjorna Willy:s och Coop, Nordic Wellness, ett apotek, Elon och olika snabbmatskedjor.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns en stor parkeringsplats som tillhör fastigheten med möjlighet till laddstationer. Utanför byggnadens entré finns också cykelställ för den som cykelpendlar.

Skyltläge:

Fastighetens placering intill E4:an möjliggör ett fantastiskt skyltläge, där över 110 000 fordon passerar dagligen.

Kommunikationer

Belägen på Kung Hans Väg 3 i Rotebro har fastigheten ett utmärkt läge med snabb och bekväm tillgång till centrala Stockholm på endast 20 minuter och Arlanda på endast 15 minuter. Det är enkelt att hitta hit med Rotebro pendeltågstation som ligger 150 meter bort. Dess närhet till Rotebro centrum och Rotebro handelsplats gör det till ett bekvämt och centralt läge för de som arbetar i byggnaden.
Kung Hans väg 3