Skjulstagatan 3

Vilsta , Eskilstuna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

300 - 1 010 m²

Hyra

Kontakta annonsör

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ledig kontorslokal med stora möjligheter

Kunskapen 1 består av nio byggnader som ligger på en stor tomt om 100 000 kvadratmeter en bit utanför Eskilstuna. I de olika byggnaderna bedrivs bland annat utbildningsverksamheter, butiker, kommunala verksamheter och verkstäder. Här har vi arbetat mycket för att skapa ett trivsamt område för våra hyresgäster och deras kunder och genom åren har vi sänkt energiförbrukningen markant i byggnaderna.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 300 1 010

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kontakta annonsör

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kunskapen 1

Byggår:

1963

Planlösning:

Rymlig kontorslokal om totalt 1010 kvm. Anpassning av lokalen görs i samråd mellan hyresgäst och hyresvärd.

Omgivning

Omgivning/natur:

Är beläget i stadsdelen Vilsta ca 2- 3 km från centralaste Eskilstuna. Området var under 60-talet ett AMU-center och har idag utvecklats till en modern plats där ett nytt Campus vuxit fram. Både Skjulstaån och ett skogsområde ligger intill området vilket skapar en grön och trivsam miljö för de som verkar på platsen.

Företag i närheten:

I fastighetens lokaler huserar bla Skjulstaskolan och Skjulsta resurscenter, men här finns mycket mer än utbildningsverksamheter. I de 9 olika byggnaderna som ligger på den 100 000 m² stora tomten bedrivs verksamheter som Eskilstuna kommun, Skatehallen ZeroOneSix, Eskilstuna Hundcenter, Tre Smeder, Lernia, SS Lifestyle, Samhall, ISS mfl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Stora parkeringsytor finns

Vägbeskrivning:

Man tar sig enkelt till Kunskapen via Skogstorpsvägen från centrala Eskilstuna. Det tar ca 10 minuter med bil och 50 minuter till fots. Det går även bussar från Eskilstuna centralstation och Järntorget.

Kommunikationer

Bussar går med tät trafik in till centrala Eskilstuna. Fastigheten är belägen nära E20 och Västerleden
Skjulstagatan 3