Poseidons Torg 1C

HANDEN
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

165 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Övrigt

Rymlig café/restauranglokal med perfekt läge på Poseidons Torg

Denna hörnlokal med stora fönster i tre riktningar är perfekt belägen på Poseidons torg invid Handens pendeltågstation och Haninge Centrum. Lokalen om 165 kvm är välplanerad med tre entréer och en väl tilltagen yta för bordsservering. Här finns möjlighet till uteservering mot torget (Haninge Kommun behöver bevilja ansökan) som har många förbipasserande. Poseidons Torg är en central och livlig plats i Haninge kommun. Det fungerar som en samlingspunkt för lokalbefolkningen och erbjuder en öppen yta där människor kan mötas och umgås. Här önskas en café/restaurangverksamhet som håller öppet både för lunch och middag. Lokalen lämpar sig ej för restaurangverksamhet med inriktning och koncept som kräver imkanal. Du är mycket välkommen att kontakta Lovisa Blum på telefon 08-508 947 45 eller lovisa.blum@wallenstam.se för mer information och visning.

Ytor

  • Total yta:

    165 m2

Utförande

Byggår:

2012

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Haninge, söder om Stockholm, är en av de största kommunerna i Stockholms län. Tre fjärdedelar av kommunens yta är vatten och gröna öar, men Haninge är mycket mer än bara skärgård. SERVICE OCH BUTIKER På grund av Haninges stora yta finns här flera kluster med butiker och service. I centralorten Handen ligger Haninge Centrum med ca 85 butiker, kulturhus och bibliotek. KOMMUNIKATIONER Större delen av Haninge trafikeras med diverse busslinjer. En viktig punkt för lokaltrafiken är bussterminalen och pendeltågstationen i Handen. FRITID OCH REKREATION I kommunen finns 17 naturreservat, flera natursköna öar i skärgården och flera fina sportanläggningar. I Handen finns också ett nybyggt kulturhus och ett bibliotek. Mellan Haninge och Tyresö ligger populära Tyresta nationalpark med 5,5 mil vandringsleder genom orörd vildmark. Här finns också många populära badplatser, allt från insjöar som Rudan till havsbad på Dalarö och Gålö eller Årsta havsbad.

Poseidons Torg 1C

Om Wallenstam AB

Att hyra en lokal av oss på Wallenstam innebär inte bara att du säkrar de bästa kvadratmetrarna för din verksamhet. Det innebär också att vi tillsammans skapar möjligheter att ta ditt företagande till nästa nivå. Med attraktiva fastigheter i strategiska lägen kan vi erbjuda kontor, restaurang- och butikslokaler för dig som vet att rätt lokal kan göra stor skillnad. Genom stort engagemang och ett nära samarbete hjälper vi till att skapa trivsel och levande miljöer för både medarbetare, kunder och leverantörer

Wallenstam AB

Kungsportsavenyen 2

401 84 GÖTEBORG

www.wallenstam.se

Fler annonser från Wallenstam AB