Bibliotekstorget 8

Solna Centrum , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

226 m²

Hyra

2 200 kr/m²/år. Månadskostnad: ca 48 000kr inkl f-skatt och tillägg

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

All tänkbar service direkt utanför lokalen!

Lokalen ligger mitt i Solna Centrum med all tänkbar service direkt utanför lokaldörren. Här kan ni både fokusera på arbetet och uträtta ärenden, träna och äta gott. Lokalen är i öppen lösning med ett mötesrum, stort härligt pentry samt två mindre mötesrum. Dusch finns i lokalen. Lokalen förhyrs utan besittningskydd då vi planerar för en större ombyggnation längre fram i tiden. 

Ytor

  • Total yta:

    226 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Gym
Konferens
Kundparkering
Restaurang
Skyltläge

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontraktbeskr.:

Lokalen förhyrs utan besittningsskydd

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

2200

Hyresinformation:

Månadskostnad: ca 48 000kr inkl f-skatt och tillägg

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Banken 17

Byggår:

1965

Renoveringsår:

2010

Våningsplan:

2 av 6

Planlösning:

Trevlig lokal mitt i Solna Centrum. Öppen lösning med ett stort mötesrum och två mindre mötesrum/samtalsrum. Trevlig pentry där många kan samlas.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

I Solna Centrum finns inte mindre än åtta ingångar. Bland annat huvudentrén på Hotellgatan 1 och Gamla Råsunda – postgången Norra. De är öppna vardagar 07.15 -20.30. När Centrumet är stängt används passerkort och personlig kod för inpassering.

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Att åka bil går såklart utmärkt och parkeringar och laddstationer finns tillgängliga, både för besökare och anställda vid kontoren. Kolla med våra ansvariga för er bästa lösning.

Närservice:

Den såklart största fördelen med att ha kontoret i Solna Centrum, är all fantastisk och personlig service, som dessutom finns så nära att du slipper ta på dig jackan. Knalla ner i dina inneskor, om du har åldern inne för sådana (vilket vi alla har)! Du behöver ju inte ens lämna byggnaden för att hitta massor av restauranger, postservice, stadshus (!) hotell & konferensanläggning, tre olika gym, friskvård, en bemannad reception, barer, coworking och garage. För att nämna en del.

Kommunikationer

Tunnelbanan med uppgång mindre än 100 meter från entrén. Bussar, tvärbana och snart även tunnelbanas gula linje, även om den, precis som pendeltåget, innebär en kortare promenad. Att cykla är alltid ett bra alternativ, för ben, för knopp och för miljö. Du väljer den ordningen helt själv! Men från exempelvis Odenplan, är du här på en kvart och väl vid Hagastaden är det ju verkligen raka spåret in i kaklet! Väl på plats finns det självklart massor av cykelparkeringar. Rulla in och rulla ut liksom.
Bibliotekstorget 8