Sveavägen 56

Stockholms City , STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 041 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Välkommen till en unik pärla centralt på Sveavägen!

Lokalen ligger i det så kallade Förlagshuset med entré från den välkomnande innergården. Kontoret är lämpligt för ca 100 medarbetare och är i huvudsak i öppen planlösning med avdelande mötesrum. I mitten av huset finns ett trevligt ljusinsläpp från det stora takföstret. Kontakta oss för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    1041 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Moraset 22

Byggår:

1882

Våningsplan:

4

Planlösning:

Planlösningen är välplanerad och av blandad karaktär med till största delen öppna ytor. Pentryt är stort och trivsamt och med möjlighet att samla hela företaget på gemensamma möten. Fönstren vetter mot ljusgården Luntmakargatan samt innergård. Lokalen är i fint skick och här kommer ni som företag att trivas!

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Ett av Stockholms mest spännande områden. Mycket av det som just nu händer, händer mellan Stadsbiblioteket och Sveavägen/Kungsgatan. Här, granne med etablerade institutioner som Bonnierförlagen, Dansens Hus och Handelshögskolan har några av de största stjärnorna i den digitala ekonomin etablerat sig. Med Handels i ena änden, och SPACE i den andra, har området blivit en samlingsplats för unga nystartade företag. Vilket bidragit till att butiker och nöjesliv uppstått som matchar den kreativa livsstilen. På promenadavstånd Inom någon minuts promenadavstånd ligger Hötorgets tunnelbana.

Närservice:

Hyresgäster hos Bonnier Fastigheter har förmånen att nyttja våra Business Center i Stockholm och Uppsala. Där erbjuder vi en hållbar och flexibel lösning med tillfälliga arbets- och mötesplatser i inspirerande miljöer. Läs gärna mer på www.bonnierfastigheter.se.

Kommunikationer

Tunnelbana Hötorget/Rådmansgatan grön linje.
Sveavägen 56