Norra Drottninggatan 26, 28

UDDEVALLA
Spara Dela
Norra Drottninggatan 26, 28
Spara
Dela
Yta

90 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Utbildnings/kontorslokal i centrala Uddevalla!

Se hit! Här erbjuds möjligheten att hyra en utbildnings/kontorslokal på 5e våningen! Lokalen har en öppen yta med tillhörande kontor i olika storlekar. Med all tänkbar service i närheten, blir det enkelt att trivas i lokalen. Tillgång till hiss: Ja

Ytor

  • Total yta:

    90 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i centrala Uddevalla i anslutning till Hotell Carlia.

Närservice:

Du finner matbutiker, restauranger och butiker i området.

Kommunikationer

Att köra bil på Europaväg 6 från Göteborg till Uddevalla tar ca en timma och från Oslo ca två timmar. Det finns täta förbindelser till Göteborg, Oslo och Köpenhamn med buss eller tåg. Till Stockholm tar det lite drygt tre och en halv timma med X 2000.
Norra Drottninggatan 26, 28

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder