Annelundsgatan 18B

Stenvreten , Enköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 000 - 16 703 m²

Hyra

Kontakta Croisette.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Välkommen till Sveriges bästa logistikläge!

Drömmer ni om en modern och effektiv arbetsplats med optimal exponering mot E18? Nu har ni chansen att kliva rätt in i toppmoderna, färdigställda lokaler i Sveriges bästa logistikläge! Slå er ner i nybyggda, toppmoderna lokaler som speglar den senaste tekniken och designen för att möta era behov på bästa sätt. Med generösa rangerytor, en takhöjd på 11,7 meter och en miljöcertifiering enligt Miljöbyggnad, erbjuder dessa lokaler en optimal arbetsmiljö.

  • Optimalt Skyltläge: Er verksamhet kommer att synas på långt håll, tack vare det perfekta skyltläget mot E18. Det är en fantastisk möjlighet till varumärkesplacering.

  • Modernitet: Lokalerna är nyproducerade och utrustade med de senaste tekniska lösningarna. Ni kommer att ha tillgång till toppmoderna faciliteter som passar för er verksamhet.

  • Generösa rangerytor: Er logistik är viktigast, och här erbjuds gott om utrymme för smidig hantering av varor och fordon.

  • Imponerande takhöjd: Med en takhöjd på hela 11,7 meter får ni utrymme att skala upp er verksamhet och nyttja hela fastighetens volym!

  • Miljöcertifiering: Lokalerna är miljöcertifierade som Miljöbyggnad Silver. Hållbarhet är a och o, och vi även stoltsera med solceller på taket.

  • Kontorsutrymmen: För att göra er vardag ännu smidigare har vi inkluderat omklädningsrum och entresolplan med kontor, vilket ger er flexibilitet och komfort - färdigställt, bara att kliva in.

Logistikläget i Enköping är oöverträffat och ger er direkt tillgång till E18, vilket underlättar era transporter till Stockholm, Uppsala, Örebro och övriga Europa. Dessutom finns det många lunchrestauranger och bra service i området för att göra era arbetsdagar ännu mer bekväma.

Ni kommer att ha goda grannar som Martin & Servera, KGK, och Kungsängen, vilket skapar ett gynnsamt affärsklimat.

Denna eftertraktade logistiklokal om 16 703 kvm är en dröm som går i uppfyllelse för många företag. Med direkt access till E18, nybyggda faciliteter som stod klara hösten 2023, och 15 lastportar, kommer ni att ha allt ni behöver för att förenkla och effektivisera er verksamhet.

Era behov kommer först, och därför har byggnaden utrustats med sprinklersystem och solpaneler på taket för att minska era driftkostnader och er påverkan på miljön. Dessutom finns det fiber i fastigheten för snabb och pålitlig anslutning, och golvet i lagerdelarna har en bärighet på 5 000 kg/kvm, vilket innebär att ni kan hantera tunga laster med lätthet.

Här finns också rikligt med parkeringsplatser för att underlätta era anställdas och besökares vardag.

Missa inte denna unika möjlighet att etablera er verksamhet i Sveriges bästa logistikläge.
Kontakta oss idag för att ta det första steget mot er nya verklighet!

Övrig information

Övrigt:

I Enköping är det lite närmare till resten av världen. Här är ditt företag samtidigt granne med E18, riksvägarna 55 och 70, flyget på Arlanda och Bromma och förstås tåget. Det är också lätt att hitta goda affärsvänner. Inte minst eftersom näringslivet rymmer en så stor bredd. En kompetensbas som växer ytterligare av närheten till högskolor och universitet. Men här finns också en ovanligt stark kultur av nätverkande. Kommunen är ett naturligt nav. Ett perfekt plats för företag som vill handla, pendla och koppla ihop olika marknader.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 5 000 16 703

Ytbeskrivning

Nyproducerade lokaler för lager/logistikaktörer.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Avtal från 7-10 år, enligt överenskommelse

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kontakta Croisette.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stenvreten 6:17

Byggår:

2023

Våningsplan:

1 av 2

Planlösning:

Logistikytor, med välanpassade kontorsdelar som möter upp alla moderna krav.

Teknisk information

Takhöjd:

11,7 m

Lokalen kan nås via:

Lastkajer

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Enköping är en kommun och stad i Sverige som ligger i Mälardalen, cirka 70 kilometer väst om Stockholm. Omgivningen och naturen i Enköping är kända för sin mångsidighet och naturskönhet.

Företag i närheten:

Martin & Servera, KGK, Kungsängen, COOPs frysterminal, Scania, Volvo med flera

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter

Närservice:

Närliggande service i området är både mångsidig och tillfredsställande. Det finns ett trevligt utbud av lunchrestauranger, vilket gör det enkelt för anställda och besökare att hitta bra ställen att äta och koppla av under arbetsdagen.

Skyltläge:

Skyltläget mot E18 innebär att din verksamhet har en synlig och strategiskt placerad skylt som är riktad mot motorvägen E18. Det ger dig möjlighet att synas och marknadsföra din verksamhet effektivt för de förbipasserande trafikanterna längs E18, vilket kan öka din synlighet och locka fler kunder till din plats.

Vägbeskrivning:

I direkt anslutning till E18, med flera väletablerade aktörer som grannar!

Kommunikationer

Sammanfattningsvis, platsen har utmärkta kommunikationer med direkt tillgång till E18 och närhet till viktiga serviceanläggningar och andra företag. Detta skapar en gynnsam miljö för företag som är beroende av effektiv logistik och transport.
Annelundsgatan 18B

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner