Kungsgatan 43

Centralt , Eskilstuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

172 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
Välkommen till K43 - Eskilstunas modernaste kontorskvarter. Välkänd och representativ fastighet som har moderniserats - här finns Restaurang Matverket, Kafé43 samt konferensmöjligheter. Fastigheten håller hög nivå på säkerhet och skalskydd. Hyresgäster är bland andra Compass Group, Fortifikationsverket, Sweco, Skatteverket, Försäkringskassan, Region Sörmland, Snabbdoktor, Qleano, Livförsäkringsbolaget Skandia, Aspia och More Than Suits Advokatbyrå. Ritningen visar en tänkt planlösning om 172 kvm och den nya hyresgästen har möjlighet att påverka utformningen. Här erbjuder vi effektiva lösningar då kontorslokalerna anpassas efter just er verksamhet. Planlösning och ytskikt skissas fram tillsammans med hyresgästen - kontorslandskap, enskilda kontor, konferensrum, lunchutrymmen mm, vilka behov har ni? Flertalet utomhusparkeringar och parkeringshus är belägna inom gångavstånd i centrum.

Ytor

  • Total yta:

    172 m2

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Vägbrytaren 1

Byggår:

1980

Renoveringsår:

2018

Våningsplan:

4

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

K43 har ett mycket centralt läge med gångavstånd till tåg- och busstation, shopping, restauranger, gym, apotek, frisörer, hotell, Mälardalens Universitet mm. Ett stenkast från fina parker och promenadstråk runt Eskilstunaån. Till Munktell Science Park, Munktellbadet och Stiga Sports Arena är det en kort promenad på ca 8 minuter.

Kommunikationer

Fastigheten ligger endast ett par hundra meter från tågstationen och Resecentrum med täta avgångar till bl a Stockholm, Västerås och Örebro. Ett par minuters promenad till de flesta lokala busslinjerna.
Kungsgatan 43

Om Fastighets AB Stenvalvet

Fastighets AB Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. Totalt äger Stenvalvet ett hundratal fastigheter med en area av ca 589 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om ca 15,9 miljarder kronor. I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som utbildning, vård & omsorg, rättsväsende och myndigheter. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare. Vi arbetar för att skapa goda och långsiktiga relationer till våra hyresgäster. Framtidens samhälle skapar vi tillsammans. Vi är specialister på samhällsfastigheter och har funnits sedan 2010. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella investerare; Kyrkans pension och Stiftelsen för Strategisk Forskning.

Fastighets AB Stenvalvet

Adolf Fredriks Kyrkogata 2

111 37 STOCKHOLM

www.stenvalvet.se

Fler annonser från Fastighets AB Stenvalvet