Sveavägen 50

Stockholm City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 560 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Petit Palä - ett eget hus med stora kvaliteter

Petit Palä, det lilla palatset, hittar du på Sveavägen 50, ett stenkast från Hötorget och mitt i stadens myller! Ett eget "palä" där ni har hela huset för er själva och kan anpassa lokalerna efter verksamhetens behov.

Det strategiska läget, med rik historia och pulserande stadsliv gör huset till en eftertraktad adress i Stockholm, perfekt för både företag, kunder och medarbetare. Huset renoveras nu med respekt för sitt historiska arv, till en modern kontorsprodukt med genuina material och gestaltad helhet för att hålla i många, många år till. En nygammal årsring som lyfter fram originaldetaljer, rumsliga kvaliteter och moderniserar huset för dagens och framtidens krav.

Huset erbjuder ca 2560 kvm uppdelat på åtta våningsplan. Varje våningsplan har sin egen karaktär, från källarvalven på eventvåningen till representationsvåningens generösa mötesrum, access till orangeri och intilliggande gård. Högst upp kan alla medarbetare samlas i den öppna vindsvåningen, med högt i tak, synliga takbalkar, utblickar över staden och dessutom en egen takterrass.

Välkomna till Sveavägen 50!

Ytor

  • Total yta:

    2560 m2

Bekvämligheter

Balkong
Cykelrum
Dusch
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltfönster
Terrass
RWC

Ekonomi

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Moraset 1

Byggår:

1878

Renoveringsår:

1996

Teknisk information

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

Urban Deli, Klarna, Fora, SAP, Convendum m.fl.

Närservice:

Läget erbjuder en lättillgänglig blandning av butiker, caféer, restauranger och flera olika gym.

Skyltläge:

Hyresgästen har möjlighet att hyra hela bottenplanet och får då skyltläge mot Sveavägen. Det kommer att finnas en flaggstång som hyresgästen får nyttja.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i anslutning till gröna linjens t-banestation Hötorget och flertalet innerstadsbussar. Det är promenadavstånd till Stockholms Central med fjärrtåg, pendeltåg, Arlanda Express och flygbussar. Fastigheten ligger också nära Klarastrandsleden, vilket gör det lätt för bilburna medarbetare och kunder att ta sig hit.
Sveavägen 50