Sturegatan 15

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

334 m²

Hyra

Tillträde

Q2 2024

Beskrivning

  • Kontor

Yteffektiv kontorslokal med ett fantastiskt ljusinsläpp!

Det första man möts av är den representativ mottagningsytan med bra variation på mötes/konferensrum i varierande storlek. Det finns två öppna arbetsytor, trevlig pentry i mittkärnan av lokalen som även kan nyttjas som kaffestation för de externa mötena, två wcs och dusch. Lokalen har ett härligt ljusinsläpp från Sturegatan och innergården. I huvudentrén finner du bemannad reception, externa mötesrum m.m.

Ytor

  • Total yta:

    334 m2

Ekonomi

Tillträde:

Q2 2024

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sturegatan 15

Byggår:

1960

Renoveringsår:

2015

Våningsplan:

3 av 6

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation med kyla

Omgivning

Närservice:

Fastigheten erbjuder en fantastisk service med en konferensanläggning i gatuplan, omklädningsrum, cykelgarage. I området finner du en mycket hög variation av allt från shopping till restauranger.

Kommunikationer

T-bana: Stadion, 3 min Bussar: Flertalet busslinjer i närheten
Sturegatan 15

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB