Kungsbron 1

Stockholm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

631 m²

Pris

Enligt överenskommelse

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Överlåtelse av en fantastiskt fin lokal i perfekt läge i city!

Lokalen:

Lokalen ligger på plan 7, näst högst upp i fastigheten och har en fantastisk utsikt då den ligger i ett av fastighetens hörn, med nordvästlig utsikt i 2 väderstreck, samt utsikt mot den trevliga innergården.

Lokalen kan nås primärt med adress Kungsbron 1, men även från Klara bergsviadukten 70 med en promenad genom fastighetens öppna atrium.

Smakfullt möblerad med arbetsplatser, konferens- och lounchmöbler. Lokalen har modern teknisk konferensutrustning, allt detta i nyskick. Möbler och it utrustning finns möjlighet att överlåtas i en förhandling.

Lokalen är indelad i olika rumsindelningar, i öppet landskap blandat med mindre mötes- och större konferensrum såväl som loungeytor.

Med hiss kommer du med nära anslutning till Arlanda Express och Centralstationen, perfekt för företag som reser mycket eller tar emot kunder som ankommer med flyg och buss.

Centralstationen har regional- och pendeltåg såväl som bussar och tunnelbana.

Övrig information

Övrigt:

Parkeringsmöjligheter Det finns två garage i fastigheten och båda erbjuder hiss direkt upp i fastigheten. Garaget har även ca 30-tal besöksplatser med parkeringsautomat. Närservice: I fastigheten World Trade Center finns gott om service i fastigheten, såsom, restauranger, hotell, konferensanläggning, gym och friskvård, bemannade receptioner och garage. I fastigheten finns en stor och härlig gemensam takterrass som alla hyresgäster kan nyttja. Kontakt för visning: Thomas Jalde på hyresgästrådgivningen / Occupier Services thomas.jalde@savills.se 070-238 92 78.

Ytor

  • Total yta:

    631 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Lasthiss
Reception
Restaurang
Terrass
WC

Ekonomi

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Andrahandskontrakt med möjlighet till att skriva förstahandsavtal med hyresvärden. Lokalanpassningar enligt överenskommelse.

Tillträde:

Omgående. Tillträde enl överenskommelse

Prisinformation:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Terminalen 3

Byggår:

1989

Renoveringsår:

2020

Våningsplan:

7 av 8

Planlösning:

Överlåtelse/2:a hand Lokalen ligger på plan 7, näst högst upp i fastigheten och har en fantastisk utsikt då den ligger i ett av fastighetens hörn, med nordvästlig utsikt i 2 väderstreck, samt utsikt mot den trevliga innergården. Lokalen nås primärt med adress Kungsbron 1, men även från Klara bergsviadukten 70 med en promenad genom fastighetens öppna atrium. Lokalen är smakfullt möblerad med arbetsplatser, konferens- och lounchmöbler. Lokalen har modern teknisk konferensutrustning, allt detta i nyskick. Möbler och it utrustning finns möjlighet att överlåtas i en förhandling. Lokalen är indelad i olika rumsindelningar, i öppet landskap blandat med mindre mötes- och större konferensrum såväl som loungeytor.

Energiklass:

Breeam in use, Very good

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Inlastning på baksidan av fastigheten som nås via transporthiss

Ventilation:

Komfortkyla

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Två garage i fastigheten och båda erbjuder hiss upp till lokalen. Garaget har även ca 30-tal besöksplatser med parkeringsautomat.

Närservice:

I fastigheten World Trade Center finns gott om service i fastigheten, såsom restauranger, hotell, konferensanläggning, gym och friskvård, bemannade receptioner och garage. I fastigheten finns en stor och härlig takterrass som du kan nyttja.

Kungsbron 1