Verkstadsvägen 1/ Plåtvägen 3

Skellefteå , SKELLEFTEÅ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

111 - 1 066 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Kontor

Flexibla kontorsytor med nära tillgång till E4

Letar du efter den perfekta platsen för din verksamhet? Vi har vad du behöver! Vi har lediga ytor upp till 1066 kvm som är idealiska för företag som kräver logistik, parkering och gott om utrymme, utan att vara mitt i centrum. Läget är strategiskt nära E4 vilket gör transport och logistik enklare än någonsin. Lokalerna finns på tre våningsplan. Med flexibla kontorsutrymmen med matta, kök, omklädningsrum och bastu har du allt du behöver för att driva din verksamhet smidigt. Behöver du lager eller tillgång till garageport för i och urlastning finns även det. Kontakta oss för visning!

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten har en byggnad som inrymmer kontor.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 111 1 066

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i området Hammarängen, cirka 3 km från centrum.

Närservice:

I Skellefteå finns ett brett serviceutbud och du har nära till allt. Här finns allt från kultur, restauranger, caféer, butiker samt livsmedelsbutiker till sjukhus och vårdinrättningar. Det finns också universitet, gymnasium och grund- och förskola samt anläggningar för sport och aktiviteter.

Kommunikationer

Resecentrum för tåg och lokal – och flygbussar ligger 3 km bort och till Skellefteå Airport är det 2 mil.
Verkstadsvägen 1/ Plåtvägen 3

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Nygatan 42

931 39 Skellefteå

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB