Västergatan 1

Centrum , Växjö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

609 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Välkommen att hyra kontor i bästa cityläge!

Nu finns möjligheten att hyra lokal med toppenläge mitt i centrala Växjö! Lokalen består av flertalet kontor, grupprum och kök. Lokalen kan anpassas efter hyresgästens behov. Önskar ni inte hyra hela ytan finns potentialen att dela av lokalen i två delar. Från lokalen finns tillgång till uteplats på byggnadens ena innergård. Kontorets läge ger närhet till stadens utbud av restauranger, caféer, gym och butiker. Möjlighet att hyra till parkering i fastigheten finns. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information och visning!

Ytor

  • Total yta:

    609 m2

Bekvämligheter

Balkong
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fries 12

Byggår:

1981

Våningsplan:

3

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger centralt i Växjö och har alla faciliteter man kan tänkas behöva. Cirka 800- 900 m bort ligger vackra Spetsamossen som är en urban mötesplats och aktivitetspark. Där finns bland annat en parkourpark, skejtpark, minigolf och för den som vill ta det lite lugnt finns det sköna hammockar med vacker utsikt över olika blomsterplanteringar. Hyresgäster i fastigheten är bland annat Växjö Kommun och Sveriges Radio.

Närservice:

All tänkbar service finns inom gångavstånd från fastigheten så som caféer, restauranger, livsmedel och apotek. I fastigheten finns även restaurangen Cyrano.

Kommunikationer

Fastigheten har nära till all slags kommunikation. Endast 300 m bort ligger Centralstationen.
Västergatan 1

Om Fastighets AB Stenvalvet

Fastighets AB Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. Totalt äger Stenvalvet ett hundratal fastigheter med en area av ca 589 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om ca 15,9 miljarder kronor. I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som utbildning, vård & omsorg, rättsväsende och myndigheter. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare. Vi arbetar för att skapa goda och långsiktiga relationer till våra hyresgäster. Framtidens samhälle skapar vi tillsammans. Vi är specialister på samhällsfastigheter och har funnits sedan 2010. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella investerare; Kyrkans pension och Stiftelsen för Strategisk Forskning.

Fastighets AB Stenvalvet

Adolf Fredriks Kyrkogata 2

111 37 STOCKHOLM

www.stenvalvet.se

Fler annonser från Fastighets AB Stenvalvet