Södra Hamnvägen 3

Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

312 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Unik möjlighet till kontor i egen anrik fastighet.

Välkomna till detta charmiga hus med egen mysig uteplats belägen på Södra Hamnvägen 3. En lokal utöver det vanliga med många möjligheter till en förmånlig hyra. I huset möts du av ljusa och flexibla miljöer som passar perfekt för kontor, showroom eller utställningslokal. En inspirerande och härlig arbetsmiljö!

Ytor

  • Total yta:

    312 m2

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ladugårdsgärdet 1:9

Planlösning:

Egen fastighet om 312 kvm i två plan där undervåningen har en stor öppen och ljus yta som passar perfekt som showroom eller kontorsyta. Från denna yta har du en dörr som vetter direkt ut till den rofyllda uteplatsen där ni under sommaren kan ta med er lunchen och kaffekoppen ut. På detta våningsplan finner ni även ett par mindre rum i olika storlekar som går att användas som mötesrum/arbetsrum. Det övre våningsplanet består av ett stort rymligt pentry samt flertalet ljusa och fina arbetsrum i varierande storlekar.

Omgivning

Omgivning/natur:

Ett inspirerande område där flera utvecklingsprojekt pågår. Här förekommer en spännande blandning av företag inom industri, lager, kulturnäring och yrkesbutiksverksamheter. Här finns mataffär, trevliga restauranger och caféer. Ett optimalt läge för att klämma in en löprunda på mysiga gärdet eller spela padel med kollegor på lunchen.

Södra Hamnvägen 3